top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Çılgın Hırsız 4 geliyor! Despicable Me 4 Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı! Çılgın Hırsız 4 ne zaman çıkacak?

Güncelleme tarihi: 24 Mar

Despicable Me 4 fragmanı yayınlandı: Gru, yeni bir düşmanla karşı karşıya!

Çılgın Hırsız 4

Popüler animasyon film serisi Despicable Me'nin dördüncü filmi için fragman yayınlandı. Fragman, Gru ve ailesinin yeni bir düşmanla karşı karşıya geldiğini gösteriyor.

Fragmanda, Gru, Lucy ve kızları Margo, Edith ve Agnes, Anti-Villain League'de (AVL) birlikte çalışıyorlar. Ancak, yeni bir kötü adam ortaya çıkıyor ve Gru'yu ve ailesini kaçmak zorunda bırakıyor.


Yeni kötü adam, Maxime Le Mal (Will Ferrell) adında bir Fransız aristokrat. Le Mal, dünyayı ele geçirmeye kararlı bir kötü adamdır. Gru ve ailesi, Le Mal'in planlarını durdurmak için birlikte çalışmak zorundalar.


Fragman, Minions'ların da filmde yer alacağını gösteriyor. Minions, Gru'ya ve ailesine yardım etmek için geri dönüyor.


Çılgın Hırsız 4, 3 Temmuz 2024'te vizyona girecek.

Fragman, hayranlardan olumlu tepkiler aldı. Birçok kişi, Gru ve ailesinin yeni macerasını görmek için heyecanlı. Bir hayran, "Fragman çok eğlenceliydi! Gru ve ailesi her zaman olduğu gibi harika görünüyorlar" dedi. Başka bir hayran, "Will Ferrell'in Maxime Le Mal rolündeki performansı çok iyi görünüyor. Yeni bir kötü adam görmek için heyecanlıyım" dedi.


Despicable Me 4, serinin en başarılı filmlerinden biri olmaya aday görünüyor. Fragman, filmin eğlenceli ve heyecan verici olacağını gösteriyor.

124 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page