top of page

Şebeke: Devletin Gölgesi | Tabii Orijinal Dizisi

Güncelleme tarihi: 9 Ara 2023

Şebeke dizisi, TRT'nin yeni dizisidir. Dizinin konusu, devlete sızmış bir terör örgütünü anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Pelin Karahan, Eren Hacısalihoğlu, Ceyda Ateş, Savaş Satış ve Mehmet Polat yer almaktadır.

şebeke dizisi

Dizinin ilk bölümü 7 Mayıs 2023 tarihinde yayımlanmıştır. İlk sezon 10 bölümden oluşmaktadır. Dizinin yönetmeni Ozan Uzunoğlu'dur. Dizinin senaryosunu Ozan Uzunoğlu ve Ayşegül Aksoy yazmıştır. Dizinin konusu, devlete sızmış bir terör örgütüyle mücadeleyi anlatmaktadır. Terör örgütü, devlet içindeki üst düzey kadrolara sızmış ve önemli bilgilere ulaşmıştır. Terör örgütü, bu bilgileri kullanarak Türkiye'yi büyük bir krize sokmak istemektedir.

Dizide devlete sızmış bir terör örgütünü anlatmaktadır. Bir gazeteci, devletin her biriminde mensupları olan çok gizli bir örgütü araştırırken infaz edilince, Başkomiser Ali bu cinayetin faillerini ve örgütü araştırmaya başlar. Ancak bu süreçte, etrafı hainlerle dolu olan Ali'yi zorlu bir mücadele beklemektedir.

Dizinin başrolünde Furkan Palalı, Ali Hanoğlu'nu canlandırmaktadır. Pelin Karahan, Ali Hanoğlu'nun eşi Tuğba Hanoğlu'nu canlandırmaktadır. Eren Hacısalihoğlu, Ali Hanoğlu'nun arkadaşı Akın Doğan'ı canlandırmaktadır. Ceyda Ateş, Ali Hanoğlu'nun meslektaşı Çiğdem Karagöz'ü canlandırmaktadır. Savaş Satış, devlete sızmış terör örgütü üyesi Mehmet Polat'ı canlandırmaktadır. Mehmet Polat, devlete sızmış terör örgütü üyesi Savaş Satış'ı canlandırmaktadır. Dizinin ilk bölümü, izleyiciler tarafından olumlu karşılanmıştır. Dizinin oyunculuk, senaryo ve yönetmenliği övülmüştür. Dizinin ilk bölümü, Türkiye'de en çok izlenen dizi olmuştur. Dizinin diğer bölümleri de izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Dizinin, Türkiye'de çok izlenen dizilerden biri olması bekleniyor.

393 görüntüleme1 yorum

1 comentário

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Convidado:
08 de dez. de 2023
Avaliado com 1 de 5 estrelas.

Dizinin konusu tamamen yanlış yazılmış. Furkan Palalı devlete sızmış terör örgütü üyeleriyle mücadele eden, mücadele ettiği için de rütbesi düşürülen bir emniyet amirini canlandırmaktadır. Diziyi izleyerek veya dizinin sitesindeki özet bilgilerini okuyarak yazılsa daha iyi olurmuş.

Curtir
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page