top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

2023 Kasım ayında vizyona giren tüm filmler

2023 Kasım ayında, sinemalarda birbirinden farklı türde ve temada birçok film vizyona girdi. Bu filmler arasında, yerli ve yabancı yapımlar, aksiyon, komedi, dram, gerilim, animasyon, bilim kurgu ve fantastik gibi farklı türleri kapsayan yapımlar yer aldı.


Yerli yapımlar

Kasım ayında vizyona giren yerli yapımlar arasında, Atatürk 1881 - 1919 (1. Film), Aslan Hürkuş 3: Anka Adası, Meksika Açmazı ve Aybüke: Öğretmen Oldum Ben yer aldı.


Atatürk 1881 - 1919 (1. Film), Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk ve gençlik yıllarını konu alan bir biyografik filmdir. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği filmde, Atatürk'ü genç oyuncu Aras Bulut İynemli canlandırıyor.

Atatürk 1881 - 1919

Aslan Hürkuş 3: Anka Adası, Aslan Hürkuş serisinin üçüncü filmidir. Yönetmenliğini H. Can Kozlu'nun üstlendiği filmde, Aslan Hürkuş karakterini yine Tolga Sarıtaş canlandırıyor.


Meksika Açmazı, iki Türk gencinin Meksika'da yaşadıkları maceraları konu alan bir komedi filmidir. Yönetmenliğini Can Ulkay'ın üstlendiği filmde, başrolleri Barış Arduç ve Murat Boz paylaşıyor.


Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 2017 yılında Batman'de terör saldırısında hayatını kaybeden Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan bir biyografik filmdir. Yönetmenliğini Can Ulkay'ın üstlendiği filmde, Aybüke Yalçın karakterini Aslıhan Güner canlandırıyor.

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben

Yabancı yapımlar

Kasım ayında vizyona giren yabancı yapımlar arasında, Çok Aşk, Freddy'nin Pizza Dükkanı'nda Beş Gece, The Marvels ve Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı yer aldı.


Çok Aşk, bir grup arkadaşın bir hafta sonu boyunca yaşadıkları eğlenceli ve romantik olayları konu alan bir komedi filmidir. Yönetmenliğini Michael Dowse'un üstlendiği filmde, başrolleri Emma Thompson, Mindy Kaling ve Josh Radnor paylaşıyor.


Freddy'nin Pizza Dükkanı'nda Beş Gece, 1984 yılında yayınlanan aynı adlı video oyunundan uyarlanan bir korku filmidir. Yönetmenliğini Emma Tammi'nin üstlendiği filmde, başrolleri Melissa Barrera ve Yahya Abdul-Mateen II paylaşıyor.


The Marvels, Marvel Sinematik Evreni'nin 32. filmidir. Film, Captain Marvel, Monica Rambeau ve Kamala Khan'ın bir araya gelmesini konu alıyor. Yönetmenliğini Nia DaCosta'nın üstlendiği filmde, başrolleri Brie Larson, Teyonah Parris ve Iman Vellani paylaşıyor.


Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı, Açlık Oyunları serisinin ilk filminin öncesini konu alan bir prequel filmidir. Yönetmenliğini Francis Lawrence'ın üstlendiği filmde, başrolleri Rachel Zegler ve Tom Blyth paylaşıyor.

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı,

Sonuç

2023 Kasım ayında vizyona giren filmler, izleyicilere farklı türlerde ve temalarda birçok seçenek sunuyor. Bu filmler arasında, hem yerli hem de yabancı yapımlar yer alıyor.

Bu filmlerden bazıları, eleştirmenlerden olumlu yorumlar alırken, bazıları ise eleştirilerin hedefi haline geldi. Ancak, her filmin izleyici kitlesi farklı olduğu için, bu filmlerin her birinin kendi hayranları da bulunuyor.

Siz de bu ay vizyona giren filmlerden birini izlemek istiyorsanız, tercihinizi kendi ilgi alanlarınıza göre yapabilirsiniz.

11 görüntüleme0 yorum

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page