top of page

2023'te Türkiye'de Vizyona Girecek Filmler | 2023'te İzlenmesi Gereken Filmler

Türkiye zengin bir sinema tarihine sahip bir ülke ve her zaman yeni ve heyecan verici filmler vizyona giriyor. İşte 2023'te Türkiye'de dört gözle bekleyebileceğiniz izlenmesi gereken filmlerden birkaçı: To Catch a Killer (25 Ağustos 2023)

To Catch a Killer (25 Ağustos 2023)

Bu aksiyon gerilim filminde Shailene Woodley, çocukken tanık olduğu bir seri katilin anılarının peşini bırakmayan genç bir kadın rolünde. Last Voyage of the Demeter (25 Ağustos 2023)

Last Voyage of the Demeter

Bu korku filmi, HP Lovecraft'ın "The Terror" adlı kısa öyküsüne dayanmaktadır. İçinde vampir olan bir tabutu taşıyan bir geminin hikayesini anlatıyor. Uğur Böceği ve Kara Kedi (Ladybug & Cat Noir Awakening) Film (11 Ağustos 2023)

Ladybug & Cat Noir Awakening

Bu animasyon filmi, popüler Fransız TV programı "Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir"a dayanmaktadır. Paris'i kötü bir kötü adamdan kurtarması gereken iki süper kahramanın maceralarını konu alıyor. Gran Turismo (11 Ağustos 2023)

Gran Turismo

Bu aksiyon filmi, popüler video oyunu serisi "Gran Turismo"ya dayanmaktadır. Dünya Yrışa Araç Şampiyonası'nda yarışmayı hayal eden genç bir sürücünün hikayesini anlatıyor.

Perili Köşk (11 Ağustos 2023)

Perili Köşk

Bu komedi korku filmi, popüler Disney tema parkı yolculuğuna dayanmaktadır. Rosario Dawson ve Jamie Lee Curtis, perili bir köşkü miras alan bir aileyi canlandırıyor.


Oppenheimer (21 Temmuz 2023)

Oppenheimer

Bu tarihi dizide Cillian Murphy, Manhattan Projesi'nin atom bombasını geliştirmesine öncülük eden bilim adamı J. Robert Oppenheimer'ı canlandırıyor.

Dune Çöl Gezegeni Bölüm 2 (3 Kasım 2023)

Dune Çöl Gezegeni Bölüm 2

2021 yılında çıkan Dune filminin devamı olan Dune 2, Denis Villeneuve tarafından yönetilen bir bilim kurgu filmidir. Yılın en çok beklenen filmlerinden birisi.

Bunlar 2023'te Türkiye'de vizyona girecek çok sayıda filmden sadece birkaçı. İster aksiyon, ister korku, komedi veya animasyon hayranı olun, size göre bir şeyler mutlaka var. Öyleyse harika bir sinema yılına hazırlanın! Yukarıda sıralanan filmlerin yanı sıra 2023 yılında Türkiye'de vizyona girecek daha pek çok film bulunmaktadır. En çok beklenen filmlerden bazıları şunlardır: Kadın Kral (16 Eylül 2023): Bu tarihi aksiyon filminde Viola Davis, Batı Afrika'da tamamı kadınlardan oluşan bir orduya liderlik eden bir generali canlandırıyor. Babylon (2 Aralık 2023): Bu tarihi drama, 1920'lerin Hollywood'unda geçiyor ve Babil'in düşüşü hakkında bir film yapmaya çalışan bir yönetmen olarak Brad Pitt'i canlandırıyor. The Banshees of Inisherin (17 Şubat 2023): Bu kara komedide Colin Farrell ve Brendan Gleeson, biri diğerinin eski kız arkadaşıyla evlendiğinde birbirlerine düşman olan iki ömür boyu arkadaş rolünde. Spider-Man: Across the Spider-Verse (2 Haziran 2023): 2018 yapımı "Spider-Man: Into the Spider-Verse" filminin devam filmi olan bu animasyon, Miles Morales'in diğer Örümcek İnsanlarla tanışmak için farklı evrenlere yaptığı seyahati konu alıyor. Bunlar, 2023'te Türkiye'de vizyona girecek birçok harika filmden sadece birkaçı. O halde harika bir sinema yılına hazırlanın!

31 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page