top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

2024 Ocak ayında çıkacak filmler!

Sinemaseverler için heyecan verici bir yıl olması beklenen 2024, birbirinden iddialı ve merakla beklenen filmlerle dolu olacak. Hem büyük stüdyoların devam filmleri hem de bağımsız yapımcıların sürpriz projeleri, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.


İşte, Ocak 2024'te vizyona girecek bazı filmler:


Mean Girls the Musical

Mean Girls the Musical

Tina Fey'in senaryosunu yazdığı ve Broadway müzikaline dayanan bu komedi filmi, yeni okulunda popüler kız grubu Plastics'in dikkatini çeken Cady Heron'un maceralarını anlatıyor. Film, 12 Ocak 2024'te Netflix'te yayınlanacak.


Atatürk 1881-1919, 2. Film

Atatürk 1881-1919, 2. Film

Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği ve Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynadığı bu tarih filmi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşam öyküsünün ikinci kısmını anlatıyor. Film, 5 Ocak 2024'te sinemalarda olacak.


Maskeli Beşler 4


Serinin dördüncü filmi olan bu komedi filmi, beş arkadaşın yine başlarına gelen komik olayları anlatıyor. Filmde Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz, İlker Ayrık, Erdal Tosun ve Mehmet Ali Erbil gibi oyuncular rol alıyor. Film, 19 Ocak 2024'te sinemalarda olacak.


Cem Karaca’nın Gözyaşları

Cem Karaca’nın Gözyaşları

Cem Karaca‘nın hayat hikayesini anlatan bu biyografi-dram filmi, ünlü sanatçının müzik kariyeri, aşkları, sürgünleri, kayıpları, hasretleri ve kavuşmalarıyla dolu hikayesini gözler önüne seriyor. Filmde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın ve Melisa Aslı Pamuk gibi isimler yer alıyor. Film, 26 Ocak 2024'te sinemalarda seyirciyle buluşacak.


The Beekeeper

The Beekeeper

Bir arıcı olan Nuri'nin hayatını konu edinen bu dram filmi, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Amerika'ya yerleşen Nuri'nin yeni hayatına uyum sağlama çabasını ve karısı Afra ile olan ilişkisini anlatıyor. Film, Lale Namer'in yönetmenliğinde ve Lefteris Olympios'un senaryosuyla çekildi. Filmde Haluk Bilginer, Bergüzar Korel, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi oyuncular oynuyor. Film, 5 Ocak 2024'te sinemalarda olacak.


Kolpaçino 4 4'lük

Kolpaçino 4 4'lük

Serinin dördüncü filmi olan bu komedi filmi, Özgür'ün hapisten çıktıktan sonra başına gelen maceraları anlatıyor. Filmde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya ve Burcu Kara gibi oyuncular rol alıyor. Film, 12 Ocak 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


50 görüntüleme0 yorum

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page