top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

2024'ün En Çok Beklenen Dizileri

2023, yazarlar ve oyuncular grevlerinin yarattığı çifte darbe nedeniyle diziseverler için oldukça hayal kırıklığı yaratan bir yıl oldu. Birçok sevilen dizinin yeni sezonu 2024'e ertelendi. Ancak 2024, bu gecikmeler nedeniyle kaybedilen zamanı telafi etmeye hazır gibi görünüyor.


Bu yıl, yeni sezonları beklenen sevilen dizilerin yanı sıra, merakla beklenen yeni diziler de yayınlanacak. İşte 2024'ün en çok beklenen dizilerinden bazıları:


True Detective: Night Country(HBO)

Griselda (Netflix)

Masters of the Air(Apple TV+)

Expats (Prime Video)

The New Look (Apple TV+)

Disclaimer(Apple TV+)

Avatar: The Last Airbender (Netflix)

Shōgun (FX)


1.True Detective: Night Country (HBO)

True Detective: Night Country

HBO’nun popüler suç drama antoloji dizisinin dördüncü sezonudur. Bu sezon, Alaska’nın Ennis kasabasında geçiyor ve arktik araştırma istasyonu Tsalal’den sekiz adamın gizemli bir şekilde kaybolmasını araştıran Dedektif Liz Danvers (Jodie Foster) ve Dedektif Evangeline Navarro (Kali Reis) adlı iki dedektifi takip ediyor. Issa López, bu sezonun yazarı, yönetmeni ve showrunner’ıdır. Barry Jenkins ve Nic Pizzolatto ise yürütücü yapımcı olarak görev yapmaktadır. Dizi, 14 Ocak 2024’te prömiyer yapacak ve altı bölüm sürecek.


2. Griselda (Netflix):

Griselda

Uyuşturucu imparatorluğu kurmuş gerçek hayattaki "Godmother" Griselda Blanco'nun hikâyesi, Sofia Vergara'nın cüretkar performansıyla Netflix'e geliyor. Kartell dünyasının acımasız gerçekleriyle lüks yaşamın cazibesi arasında sıkışan Griselda'nın yükselişi ve düşüşü, şaşırtıcı bir suç draması vadediyor. Griselda 25 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak 6 bölümlük bir dizi.


3. Masters of the Air (Apple TV+)

Masters of the Air

Steven Spielberg ve Tom Hanks'in imzasını taşıyan II. Dünya Savaşı dizisi, Nazi Almanyası'na karşı 25.000 metre yükseklikte tehlikeli görevleri yerine getiren cesur Amerikan pilotlarının kahramanlıklarını konu alıyor. Gerçekçi savaş sahneleri ve yüksek dozda insanlık öyküsü, Masters of the Air'i kaçırılmayacak bir savaş draması yapıyor. Masters of the Air 25 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak 9 bölümlük bir dizi.


4. Expats (Prime Video)

Expats

Asya'nın kalbindeki Hong Kong'da ayrıcalıklı hayatlar süren üç kadının yolları, şok edici bir trajediyle kesişir. Nicole Kidman, Sarayu Blue ve Ji-young Yoo'nun başrollerini paylaştığı Expats, zenginlik, ihanet ve suçun iç içe geçtiği bir gerilim sarmalı sunuyor. Expats 25 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak 6 bölümlük bir dizi.


5. The New Look (Apple TV+)

The New Look

İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Paris moda dünyasında yaşanan dönüşümü, ünlü modacı Christian Dior'un gözünden tanık olacağız. Ben Mendelshon ve Juliette Binoche'un ikonik isimleri canlandırdığı The New Look, moda, entrika ve savaş sonrası Avrupa'nın karmaşasını gözler önüne seriyor. The New Look 13 Şubat 2024 tarihinde gösterime girecek ve ilk sezonu 10 bölüm sürecek.


6. Disclaimer (Apple TV+)

Disclaimer

Televizyon dünyasını alt üst edecek bir kitabın çıkmasıyla hayatı sarsılan ünlü bir gazetecinin (Cate Blanchett) hikayesi, Disclaimer'da gerilim dolu bir anlatımla karşımıza çıkıyor. Alfonso Cuaron'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, sırların ortaya çıkmasının dehşet verici sonuçlarını gözler önüne seriyor. 2024 yılında çıkacak olan Disclaimer 7 bölüm sürecek.


7. Avatar: The Last Airbender (Netflix)

Avatar: The Last Airbender

Nickelodeon'un efsanevi animasyon dizisi, canlı aksiyon olarak geri dönüyor! Dört elementin gücünü kullanan Aang'ın maceraları, yepyeni görseller ve aynı büyüleyici hikaye ile Netflix'e geliyor. Avatar hayranları, bu nostaljik yolculuğu kaçırmamalı! Dizisnin 1. sezonu 22 Şubat'ta başlayıp 8 bölüm sürecek.


8. Shōgun (FX)

Shōgun

1600'lerin Japonya'sını tarihi bir destanla ekranlara taşıyan Shōgun, iç savaşın eşiğinde hayatta kalma mücadelesi veren Lord Yoshii Toranaga'nın hikayesini konu alıyor. Hiroyuki Sanada'nın başrolünde olduğu dizi, Japon kültürünün derinliklerine dalarak savaşçıların onurunu ve entrikayla dolu bir dünyayı gözler önüne seriyor. Shōgun 26 Şubat 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk sezonu 10 bölüm sürecek.


Bu dizilerin yanı sıra, The Regime (HBO), Manhunt (Apple TV+), The Sympathizer (Max), 3 Cisim Problemi (Netflix), Fallout (Prime Video), Ripley (Netflix), Bridgerton 3. Sezon (Netflix), The Penguin (Max), House of the Dragon 2. Sezon (HBO), The Boys 4. Sezon (Prime Video), Mary & George (Starz), The Acolyte (Disney+), Rivals (Disney+) gibi diziler de 2024'te yayınlanacak.


Bu diziler arasında ilginizi çekenler var mı?

32 görüntüleme0 yorum

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page