top of page

3 Cisim Problemi son fragmanı yayınlandı! Netflix'ten yeni bilim kurgu dizisi!

3 cisim problemi 21 Mart'ta Netflix'te yayınlanacak çok beklenen bir bilim kurgu dizisi. Dizi, Çinli yazar Liu Cixin'in aynı adlı çok satan kitap üçlemesinden uyarlandı. Dizi, 1960'larda Çin'de bir kadının uzaylılarla iletişim kurmak için aldığı kararın günümüzdeki bir grup bilim insanını nasıl etkilediğini anlatıyor. Dizi, doğa kanunlarının altüst olmasıyla karşı karşıya kalan insanlığın en büyük tehdidine karşı mücadele eden bu bilim insanlarının maceralarını izliyor.

3 Cisim Problemi son fragmanı

Dizinin yaratıcıları, Game of Thrones'un arkasındaki isimler olan David Benioff ve D.B. Weiss ile True Blood ve The Terror: Infamy gibi dizilerde çalışmış olan Alexander Woo. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Jess Hong, Liam Cunningham, Eiza González, Jovan Adepo, Jonathan Pryce, Benedict Wong, Alex Sharp, Rosalind Chao, John Bradley, Saamer Usmani, Marlo Kelly, Sea Shimooka ve Zine Tseng gibi isimler yer alıyor.


Netflix, dizinin ilk sezonundan bir fragman ve bir tanıtım videosu paylaşmıştı. Son fragmanı ise yeni paylaştı. Fragman ve video, dizinin görsel efektleri, atmosferi, karakterleri ve hikayesi hakkında ipuçları veriyor. Dizi, bilim kurgu severler için kaçırılmayacak bir yapım olarak görünüyor.


3 cisim problemi, bilim kurgu dramayı yeniden tanımlayan, çok katmanlı gizemleri ve farklı türleri bir araya getiren riskli bir hikaye. Dizi, 21 Mart 2024'te Netflix'te izlenebilir olacak. Diziyi izlemek için Netflix adresini ziyaret edebilirsiniz.

3 Cisim Problemi son fragmanı izle

20 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page