top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

75 Kişinin İzlediği Laz Kit Filmi | İnceleme

Vizyona girdiği ilk hafta sadece 27 kişi tarafından izlenmesi ile gündem olan ve o dönem adından çok söz ettiren filmin neden az izlendiği herkes tarafından merak edildi. Bu merakın sonucunda fragmanı izleyen sayısıda bir hayli arttı.



Öncelikle Türkiye'de küfürsüz komedi filmi yapmak zordur. Hatta Laz Kit'in yapımcısı Zeki Akıncı'da bu duruma değiniyor. "Bu ülkede küfürsüz film sanat sayılmıyor. İzlemeden alay etmek çok kolay." sözleri ile filmini savunan Akıncı filmin çekildikten 8 sene sonra vizyona girdiğinede değiniyor.


Akıncı fimi vizyona sokmasının sebeplerinden birinide başta yönetmen Yusuf Atıcı ile oyunculardan Tuncay Gürel, Adem Yavuz Özata, Volkan Saraçoğlu ve Süreyya Küçük'ün film vizyona girmeden önceki tarihlerde vefat etmelerinden dolayı onların anısına filmi vizyona soktuğunu cümlelerine ekliyor. Filmin oyuncularından Tuğba Özay'ında filmi izlemediğini söylemesi filmi gündemde tutmaya yetti.


Filme baktığımızda isimdende anlaşılacağı üzere Red Kit'ten alıntılar olan hikayede maalesef esprilerden oyunculuklara çok kötü bir seviyede. Kendimi feda etim izledim diyenleri görmüşsünüzdür. Gerçekten o durum var. Sadece fragmanı bile drumunu gözler önüne seriyor.



155 görüntüleme0 yorum

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page