top of page

76. Emmy Ödülleri: Zaferler ve Sürprizlerle Dolu Bir Gece

Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda düzenlenen 76. Emmy Ödülleri, 2023-2024 sezonu için televizyonun en iyilerini kutlayan unutulmaz bir geceydi. Sunuculuğunu dinamik baba-oğul ikilisi Eugene Levy ve Dan Levy'nin yaptığı tören unutulmaz anlar, içten konuşmalar ve birkaç sürprizle doluydu.

76. Emmy Ödülleri

Gecenin En Çok Kazananları

Shōgun, En İyi Drama Dizisi de dahil olmak üzere 18 ödülü evine götürerek en büyük kazanan olarak ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncuları Anna Sawai ve Hiroyuki Sanada sırasıyla Drama Dizilerinde En İyi Kadın Oyuncu ve Erkek Oyuncu ödüllerini kazandılar. Bu tarihi drama, güçlü hikaye anlatımı ve yıldız performanslarıyla hem izleyicileri hem de eleştirmenleri büyüledi.


Komedi kategorisinde, Hacks kazanma serisini sürdürerek En İyi Komedi Dizisi ödülünü aldı. Başrolü oynayan Jean Smart, Komedi Dizilerinde En İyi Başrol Kadın Oyuncu ödülünü kazanarak komedinin güçlü isimlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.


The Bear da Jeremy Allen White'ın Komedi Dizilerinde En İyi Başrol Oyuncusu ödülünü kazanmasıyla güçlü bir performans sergiledi. Mizah ve kalbin eşsiz karışımından övgüyle söz edilen dizi toplam 11 ödül aldı.


Diğer Önemli Kazanımlar

Baby Reindeer En İyi Mini Dizi veya Antoloji Dizisi ödülüyle onurlandırıldı. Dizinin yaratıcısı ve yıldızı Richard Gadd, Sınırlı veya Antoloji Dizisi veya Filminde En İyi Başrol Oyuncusu ödülünü kazandı. Jodie Foster, “True Detective ”deki rolüyle Sınırlı veya Antoloji Dizisi veya Filminde En İyi Başrol Kadın Oyuncu ödülünü evine götürdü: Night Country" filmindeki rolüyle aldı.


Unutulmaz Anlar

Gece sadece ödüllerden ibaret değildi. Jelly Roll'un dokunaklı bir performans sergilediği “Anısına” bölümü, bu yıl kaybettiğimiz yeteneklerin dokunaklı bir hatırlatıcısıydı⁴. Olimpiyat sporcuları Caeleb Dressel, Ilona Maher ve Stephen Nedoroscik'in yanı sıra iki kez Paralimpik sporcu Ezra Frech'in varlığı geceye özel bir dokunuş kattı.


İleriye Bakış

76'ncı Emmy Ödülleri'nde perdeler kapanırken, televizyonun gelecek sezonu için heyecan şimdiden artmaya başladı. Çığır açan programlar ve olağanüstü yeteneklerle televizyonun geleceği her zamankinden daha parlak görünüyor.


Eğlence dünyasından daha fazla güncelleme ve perde arkası bilgiler için bizi takip etmeye devam edin!


Bu yıl Emmy Ödülleri'nde en sevdiğiniz an hangisiydi?

6 görüntüleme0 yorum

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page