top of page

Ali Atay'ın yönettiği Ölümlü Dünya 2 fragmanı ve film posteri yayınlandı! Hem de ne poster!

Ali Atay'ın yönettiği Ölümlü Dünya 2 filmi posteri yayınlandı!

Hem de ne poster! Ali Atay'ın yönettiği ve başrolünde yer aldığı Ölümlü Dünya filmi, 2018 yılında vizyona girmişti. Film, büyük bir başarı yakalamış ve birçok ödül kazanmıştı.

Ölümlü Dünya'nın ikinci filmi için çalışmalar devam ediyor. Filmin yönetmenliğini yine Ali Atay üstlenecek. Filmin başrollerinde ise Ali Atay, Serkan Keskin, Erkan Kolçak Köstendil, Kadir Çermik, Necip Memili, Uğur Yücel ve Nilperi Şahinkaya yer alacak.

Filmin posteri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Posterde, filmin karakterlerinin farklı tarzlarda giyindiği ve farklı yerlerde poz verdiği görülüyor. Filmin konusu henüz açıklanmadı, ancak ilk filmde olduğu gibi, ikinci filmde de Ölümlü Dünya'nın karakterlerinin hayatları ve ilişkileri üzerinden İstanbul'un alt sınıfının yaşamı ele alınacak.

Film 1 Aralık tarihinde vizyona girmesi planlanıyor..

Ama biz ne diyoruz?

"Bu fragman çok iyi olmuş." Posterde, filmin karakterleri farklı tarzlarda giyinmiş ve farklı yerlerde poz vermiş. Bu, filmin farklı bir hikaye anlatacağının bir işareti olabilir.

Filmin konusu henüz açıklanmadı, ancak biz zaten çok heyecanlıyız. Ali Atay'ın yönettiği her film bir başyapıt oluyor. Ölümlü Dünya 2 de öyle olacak, buna eminiz.

Sonuç olarak: Bu fragman çok iyi olmuş. Filmi sabırsızlıkla bekliyoruz."

15 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page