top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Alita 2 ne zaman çıkacak? Alita 2 hakkında bilinen her şey..

Alita 2, 2019 yılında vizyona giren bilim kurgu aksiyon filmi Alita: Savaş Meleği'nin devamı olarak planlanan bir proje. Film, Robert Rodriguez tarafından yönetilmiş ve James Cameron tarafından yapımcılığı üstlenilmiştir. Film, Yukito Kishiro'nun Gunnm (İngilizce'de Battle Angel Alita) adlı mangasına dayanmakta. Filmde, geçmişini hatırlamayan bir siborg olan Alita'nın (Rosa Salazar) kendini ve kaderini keşfetme macerası anlatılmaktaydı.

Alita 2 ne zaman çıkacak?

Alita 2'nin çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak, filmin yapım ekibi devam filmi için umutlu olduğunu belirttiler. Robert Rodriguez, Disney'nin bir franchise oluşturmakla ilgilendiğini ve Alita 2 için bir senaryo hazırlamak istediğini söylemiştir. James Cameron da Alita 2'nin geliştirilmekte olduğunu ve Avatar devam filmleri arasında yer alacağını ifade etmiştir.


Alita 2'nin oyuncu kadrosu da henüz resmi olarak açıklanmadı fakat ilk filmin oyuncularından Rosa Salazar (Alita), Christoph Waltz (Dr. Dyson Ido), Edward Norton (Nova), Jennifer Connelly (Chiren), Ed Skrein (Zapan), Jackie Earle Haley (Grewishka) ve Keean Johnson (Hugo) gibi isimlerin geri dönebileceği tahmin edilmekte.


Alita 2'nin konusu hakkında da net bir bilgi yok. Ancak, muhtemelen ilk filmin devamı niteliğinde olacak ve manga serisinden esinlenecek. İlk filmde, Alita sevgilisi Hugo'yu kaybetmiş, ancak kendini ve dünyadaki yerini daha iyi anlamıştı. Motorball şampiyonu olarak gizemli şehir Zalem'e ve lideri Nova'ya ulaşma şansı elde eden Alita devam filminde Nova'yı bulup Hugo'nun intikamını almak için uğraşacak.


Alita 2 için henüz bir fragman da yayınlanmadı. Filmin yapım aşamasına girmesi için halen bir sürü yeni gelişme olması gerekiyor. Bu nedenle, Alita 2'nin fragmanını görmek için bir süre daha beklemek zorundayız.

Alita 2 ne zaman çıkacak?
Sonuç

Alita 2'nin heyecan verici yolculuğuna dair bilgi vermek harika! Alita'nın unutulmaz serüvenine geri dönme fırsatı, izleyicileri yeni maceraların heyecanına sürüklüyor. Yapım ekibinin devam filmi için umutlu olması ve senaryo üzerinde çalışma isteği, Alita fanlarını bir sonraki bölüm için heyecanlandırıyor. Oyuncu kadrosunun dönüşü ve hikaye ipuçları da gelecek film için merak uyandırıcı. İlk filmdeki olayların ardından Alita'nın Nova'yı bulma ve Hugo'nun intikamını alma hikayesi, izleyicileri büyük bir heyecanla bekletiyor. Ancak fragmanın gelmesi için bir süre daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor, özellikle devam eden grev durumu nedeniyle. Yani, Alita 2'nin ne getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz!

1.053 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page