top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Amazon Prime Gaming, Nisan Ayında Oyun Severlere Büyük Sürpriz Yapıyor! 12 oyun sizlerle

Nisan ayı geldi çattı ve Amazon Prime Gaming, üyelerine neredeyse 3.000 TL değerindeki oyunları cömertçe sunmaya hazırlanıyor. Bu ay, her zevke ve her türlü oyuncuya hitap eden 12 muhteşem oyun ücretsiz olarak kapınızı çalacak.

Amazon Prime Gaming Nisan Ayında

Chivalry 2 ile ortaçağ savaş alanlarında yerinizi alın ve şövalye olmanın ne demek olduğunu gösterin. Faraway 2: Jungle Escape ve Faraway 3: Arctic Escape ile gizemli dünyaları keşfedin ve bulmacaları çözerek yolunuzu bulun. Black Desert’ın büyüleyici dünyasında kendi maceranızı yazın ve sınırsız olasılıkların tadını çıkarın.


Drawn: Trail of Shadows ve Rose Riddle: The Fairy Tale Detective Collector’s Edition ile masalsı bir yolculuğa çıkın. Fallout 76’da post-apokaliptik bir dünyada hayatta kalma mücadelesi verin. Demon’s Tilt ile pinball’un şeytani bir versiyonunu deneyimleyin.


Dexter Stardust: Adventures in Outer Space ile uzayın derinliklerine yolculuk edin ve Living Legends: Fallen Sky ile fantastik bir maceraya atılın. Vlad Circus: Descend Into Madness ile karanlık bir sirkte hayatta kalmaya çalışın ve Tiny Robots Recharged ile minik robotların büyük dünyasını keşfedin.


Bu oyunlar, sadece eğlenceli vakit geçirmekle kalmayıp, aynı zamanda farklı dünyalara adım atmanızı ve yeni maceralar yaşamanızı sağlayacak. Amazon Prime Gaming’in bu ayki oyun koleksiyonu, her türden oyuncuya hitap ediyor ve evde geçirilecek saatleri daha da keyifli hale getiriyor.


Prime üyeleri, bu oyunları Nisan ayı boyunca ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilir ve istedikleri zaman oynamanın keyfini sürebilirler. Oyun dünyasında geçireceğiniz saatler hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı!

13 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page