top of page

Amazon Prime Video'da En İyi Kore Dizileri

Güncelleme tarihi: 25 Haz 2023

K-dizileri olarak da bilinen Kore dizileri son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Sürükleyici hikayeleri, güzel görselleri ve akılda kalıcı müzikleriyle K-dizilerinin herkese sunacakları bir şeyler var.

Amazon Prime Video'da izlemek için harika Kore dizileri arıyorsanız, işte en iyilerinden birkaçı:


Hotel Del Luna (2019): Bu fantastik drama, hayaletler için bir otelin sahibi olan Jang Man-wol'u (IU) konu alıyor. Goo Chan-sung (Yeo Jin-goo) adlı genç bir adam otelin yeni müdürü olduğunda, kurtuluşu bulması için Man-wol'a yardım etmelidir.

Hotel Del Luna
Hotel Del Luna

Mr. Queen (2020): Bu tarihi komedi-drama, Joseon kraliçesinin bedeninde uyanan modern bir şefin hikayesini anlatıyor. Yeni hayatına alışmaya çalışırken bir yandan da sarayın siyasi entrikalarıyla uğraşmak zorundadır.

Mr. Queen
Mr. Queen

Her Private Life (2019): Bu romantik komedi, bir K-pop idolünün gizli hayranı olan müze küratörü Sung Deok-mi'yi (Park Min-young) konu alıyor. Müzede yeni ve yakışıklı bir yönetmen olan Ryan Gold (Kim Jae-wook) ile tanıştığında, iki dünyasını ayrı tutması gerekir.

Her Private Life
Her Private Life

Strong Woman Do Bong Soon (2017): Bu aksiyon-komedi draması, insanüstü güce sahip bir kadın olan Do Bong-soon'u (Park Bo-young) konu alıyor. Bir CEO'nun (Park Hyung-sik) koruması olarak işe alındığında, onu tehlikeden korumak için güçlerini kullanması gerekir.

Strong Woman Do Bong Soon
Strong Woman Do Bong Soon

Strangers from Hell (2019): Bu psikolojik gerilim filmi, yeni bir işe başlamak için Seul'e taşınan genç Yoon Jong-woo'yu (Im Si-wan) konu alıyor. Bir pansiyonda oda kiraladığında, diğer kiracıların göründüğü gibi olmadığını kısa sürede anlar.

Strangers from Hell
Strangers from Hell

Bunlar, Amazon Prime Video'da bulunan birçok harika K-dizisinden sadece birkaçı. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok seçenek arasından kesinlikle seveceğiniz bir K-draması bulacaksınız.

İşte Amazon Prime Video'daki diğer bazı popüler K-dizileri:


Sana Çarpışma İnişi (2019) Crash Landing on You K-drama Amazon Prime Video'da


Cevap 1988 (2015) Yanıt 1988 K-drama Amazon Prime Video'da


Cin (2016) Amazon Prime Video'da Goblin K-dramı


İyi Olmamak Sorun Değil (2020) It's Okay to Not Be Okay K-drama Amazon Prime Video'da


Vincenzo (2021) Amazon Prime Video'da Vincenzo K-drama


Umarım bu, Amazon Prime Video'da izlemek için harika bir K-draması bulmanıza yardımcı olur!


3.809 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page