top of page

Amazon Prime Video'dan 7 Dizi ve Film Önerisi

Güncelleme tarihi: 7 Mar 2023

Amazon Prime Video, yüzlerce dizi ve filmi bir arada sunan bir platformdur. Bu platformdan seçeceğiniz dizi ve filmler, günün her saatinde izleme imkanı sunar. Amazon Prime Video üzerinden yayınlanan dizi ve filmler arasından, en iyi 7 tanesini sizler için seçtik. Bu seçtiğimiz dizi ve filmler arasında, aksiyon, komedi, drama, gerilim ve bilim kurgu gibi farklı türlerde yapımlar yer almaktadır. İşte Amazon Prime Video'dan 7 tane dizi ve film önerisi:


1- The Man in the High Castle:

Bu dizi, Jules Verne'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve II. Dünya Savaşı'nın sonucunda Almanya ve Japonya'nın Amerika Birleşik Devletleri'ni işgal etmiş bir dünyada geçer.


2- The Marvelous Mrs. Maisel:

Bu dizi, 1950'lerde geçen bir kadının (Rachel Brosnahan) stand-up komedi yapmaya başlamasını konu alır.


3- The Man in the High Castle:

Bu dizi, Jules Verne'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve II. Dünya Savaşı'nın sonucunda Almanya ve Japonya'nın Amerika Birleşik Devletleri'ni işgal etmiş bir dünyada geçer.


4- The Big Sick:

Bu film, bir komedi-drama türündedir ve Kumail Nanjiani ve Emily V. Gordon'un gerçek yaşam hikayesinden esinlenilerek yazılmıştır. Film, ikili arasındaki aşk hikayesini ve Emily'nin aniden felç geçirip yoğun bakıma yatırılması sırasında Kumail'in aile ile ilişkisini konu alır.



5- The Romanoffs:

Bu dizi, çeşitli yerlerde geçen hikayeleri konu alır ve bu hikayelerin hepsinin bir şekilde Rus Romanovları ailesiyle ilişkisi olduğunu varsayar. Dizi, her bölümünde farklı bir hikaye anlatır ve bu hikayeler arasında aşk, aile ilişkileri ve sırlar gibi konular yer alır.


6- The Walking Dead:

Bu dizi, zombi apokalipsisinin etkisi altındaki bir dünyada geçer ve zombilerle mücadele etmek zorunda kalan bir grup insanın hikayesini anlatır.


7- The Grand Budapest Hotel:

Bu film, Wes Anderson tarafından yönetilmiştir ve bir otelin müdürünün (Ralph Fiennes) hikayesini anlatır. Film, aynı zamanda bu otelin geçmişine dair sırları da ortaya çıkarır.


Bonus dizi
The Peripheral
Willian Gibson’ın aynı isimli bilimkurgu romanından uyarlanan dizide, Amerika kırsalındaki bir kasabada yaşayan Flynne Fisher’ın hayatını konu ediyor. İnsanların uyuşturucu ticaretiyle geçinmeye çalıştığı bu yerde Flynne Fisher bu yolu seçmez ve 3D baskı mağazasında çalışır. Fakat onun asıl uğraşı çevrimiçi oyunlar oynamaktır. Bir video oyunu test ettiği sırada bambaşka bir gerçekliğe geçiş sağlayan gizli bir bağlantıyı keşfeden Flynne bu sayede bilmediği karanlık bir geleceğe de adım atar.



455 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page