top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Amazon çıldırdı! Amazon Prime 2000 TL değerinde oyunları ücretsiz veriyor!

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming adlı hizmeti sayesinde her ay ücretsiz oyunlar ve oyun içi içerikler alabiliyorlar.

Amazon Prime 2000 TL değerinde oyunları ücretsiz veriyor!

Prime Gaming, Prime üyeliğinin bir parçası olarak sunulan birçok avantajdan sadece biri. Prime üyeleri, özel fırsatlar, ücretsiz teslimat, reçete tasarrufu ve kaliteli eğlence gibi pek çok alanda para tasarrufu yapabiliyorlar.


Prime Gaming ile alınabilecek ücretsiz oyunlar ve oyun içi içerikler, PC, konsol ve mobil oyunları kapsıyor. Prime üyeleri, her hafta en az bir oyun alabiliyorlar ve geçmişte Assassin's Creed Origins, Star Wars Jedi: Fallen Order, Dishonored 2 gibi klasik ve popüler oyunlar ile Enter the Gungeon, Wizard of Legend, Overcooked gibi bağımsız oyunlar sunulmuştu.


Prime Gaming ile alınabilecek ücretsiz oyunlar ve oyun içi içerikler, gaming.amazon.com adresinden görüntülenebilir ve talep edilebilir. İlgilendiğiniz bir teklif gördüğünüzde, sadece ilgili "Talep Et" düğmesine tıklamanız yeterli.


Bazı teklifleri almak için, Prime Gaming hesabınızı oyun hesabınızla bağlamanız gerekebilir. Örneğin, VALORANT veya League of Legends gibi Riot Games oyunları için içerik talep etmek isterseniz, Riot hesabınıza giriş yapmanız istenecektir. Bu, oyunun sizin bir Prime Gaming üyesi olduğunuzu anlamasını sağlar, böylece size ilgili içeriği ücretsiz olarak açar.

Amazon Prime 2000 TL değerinde oyunları ücretsiz veriyor!

Prime Gaming ile alınabilecek ücretsiz oyunlar, GOG, Epic Games Store, Legacy Games veya Amazon Games uygulaması aracılığıyla sunuluyor. Prime Gaming hesabınızı bu oyun yayıncısı ve oyun başlatıcı hesaplarıyla bağladığınızda, Prime Gaming bunların çoğunu hatırlayacaktır, bu yüzden bu oyunları ve oyun içi içerik tekliflerini talep etmek genellikle tek bir tıklama kadar kolaydır.


Üstelik, pek çok oyun içi içerik teklifi birden fazla platformu kapsıyor ve PC, Xbox, PlayStation ve daha fazlasında, uygun olduğu yerlerde, keyfini çıkarılabiliyor.


Bazı durumlarda, oyun içi içerik, başarıyla talep ettikten ve ilgili hesabı bağladıktan sonra oyununuzda otomatik olarak görünür.


Prime Gaming'in Ekim 2023'te sunduğu ücretsiz oyunlar arasında Devil May Cry 5, Trackmania, Orbital Bullet, Dusk ve Bee Simulator bulunuyor.


Prime Gaming'in Eylül 2022'de sunduğu ücretsiz oyunlar arasında ise Assassin's Creed Origins ve Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition gibi sekiz oyun yer alıyordu.


Prime Gaming'in Nisan 2023'te sunduğu ücretsiz oyunlar arasında ise Wolfenstein: The Old Blood, Moving Out ve The Escapists gibi üç oyun vardı.


Ayrıca, Prime Gaming, Destiny 2, Apex Legends, Warzone, PUBG, Overwatch 2, League of Legends, Valorant, Hearthstone, World of Warcraft gibi popüler çevrimiçi çok oyunculu oyunlar için de ücretsiz oyun içi içerikler sunuyor.

Amazon Prime 2000 TL değerinde oyunları ücretsiz veriyor!
Amazon Prime Gaming Aralık ayı ücretsiz oyunları

DEATHLOOP - 7 Aralık

Akka Arrh - 14 Aralık

Aground - 14 Aralık

SeaOrama: World of Shipping - 14 Aralık

Kombinera - 21 Aralık

A Tiny Sticker Tale - 28 Aralık

Asteroids: Recharged - 28 Aralık

38 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page