top of page

Ana de Armas'ın Öne Çıkan Filmleri

Ana de Armas, Kübalı bir aktristir ve Hollywood'da yer almış olduğu birçok başarılı filmle dikkat çekmiştir. Aşağıda, Ana de Armas'ın en iyi filmlerini sıraladık ve her biri hakkında kısa kısa açıklamalar yaptık.


Knives Out (IMDb puanı: 7,9)

Bu film, bir dedektifin (Daniel Craig) bir aile içinde meydana gelen bir cinayeti çözme çabasını konu alıyor. Ana de Armas, Marta Cabrera karakterini canlandırıyor ve bir hizmetçi olarak gösterilse de aslında aile içinde çok önemli bir rolü oynuyor. Bu film, tüyler ürpertici bir atmosferi ve birçok sürpriz anı barındırıyor.


Blade Runner 2049 (IMDb puanı: 8,0)

Bu film, gelecekteki bir dünyada geçen bir hikâyeyi anlatıyor ve Harrison Ford'un da oynadığı ilk "Blade Runner" filminden 30 yıl sonra geçiyor. Ana de Armas, Joi karakterini canlandırıyor ve bu karakter, bir yapay zekâ olarak gösteriliyor. Bu film, muhteşem görsel efektleri ve etkileyici bir hikâyesiyle dikkat çekiyor.


War Dogs (IMDb puanı: 7,1)

Bu film, iki genç işadamının (Miles Teller ve Jonah Hill) bir savaşta silah tedarik etme işine girişmelerini konu alıyor. Ana de Armas, Izabela karakterini canlandırıyor ve bu karakter, iki genç adamın sevgilisi olarak gösteriliyor. Bu film, gerçek bir hikâyenin beyazperdeye uyarlanmış halidir ve gerçekten ilginç bir hikâye anlatıyor.


Hands of Stone (IMDb puanı: 6,6)

Bu film, Kübalı boksör Roberto Duran'ın hayatını anlatıyor. Ana de Armas, Felicidad Iglesias karakterini canlandırıyor ve bu karakter, Roberto Duran'ın eşi olarak gösteriliyor. Bu film, gerçek bir hikâyenin beyazperdeye uyarlanmış hali olarak, boks sporunun yanı sıra aynı zamanda bir aşk hikâyesini de anlatıyor.


Overdrive (IMDb puanı: 5,5)

İki kardeşin (Scott Eastwood ve Freddie Thorp) bir araba hırsızlığı işine girişmelerini ve bu işten kazandıkları parayı kullanmayı planladıkları bir soygunu konu alan bu filmde, Ana de Armas Sophie karakterini canlandırmaktadır.


Ana de Armas, Sophie karakterini canlandırdığı bu film, iki kardeşin (Scott Eastwood ve Freddie Thorp) bir araba hırsızlığı işine girişmelerini ve bu işten kazandıkları parayı kullanmayı planladıkları bir soygunu konu alıyor.

299 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page