top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Andrew Garfield, San Sebastian Film Festivali'nde 'We Live in Time' ile Büyüledi!

Andrew Garfield, son filmi We Live in Time ile San Sebastian Film Festivali'nin kapanışında İspanya sahillerinde kırmızı halıda boy gösterdi. Garfield’a bu özel gecede başrol arkadaşı Florence Pugh eşlik edemedi, ancak filmin yönetmeni John Crowley onun yanında yer aldı. Romantik drama türündeki We Live in Time, yarışma dışı gösterilerek festivalde izleyiciyle buluştu.

We Live in Time Andrew Garfield

Film, güney Londra’da geçen dokunaklı bir aşk hikayesini konu alıyor. Bir yandan gelecek vaat eden bir şef, diğer yandan yeni boşanmış bir kadının yolları kesişir ve ikili, hayatın zorluklarına rağmen birbirlerine aşık olur. Birlikte bir çocuk sahibi olurlar ve bu süreçte, kurdukları mutlu yuvanın kıymetini bilmeye başlarlar. Ancak her şey yolunda giderken, beklenmedik bir geç dönem kanser teşhisi bu huzurlu hayatı alt üst eder.


Garfield’ın güçlü performansıyla dikkat çeken We Live in Time, festivalin kapanışında izleyicilere derin bir duygusal yolculuk sundu. Romantizm ve hayatın getirdiği zorlukları ustaca bir araya getiren film, hayranlarına hem sevinç hem de hüzün dolu anlar yaşattı. San Sebastian Film Festivali’ni etkileyici bir şekilde sonlandıran bu yapım, Garfield ve Crowley’in işbirliğiyle 2024'ün en çok konuşulan filmleri arasında yerini alacağa benziyor. Film 18 Ekim tarihinde seyirciyle buluşacak!

0 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page