top of page

Angelina Jolie'nin Başrolünde Olduğu Eternals Filminden İlk Resmi Fragman Yayınlandı

Uzun süredir beklenen Marvel'ın Eternals filminden ilk fragman geldi. Kit Harington ve Angelina Jolie gibi önemli oyuncuların oynadığı Marvel yapımı film büyük bir heyecanla bekleniyor.

2021 Yılında Çıkacak Filmler yazımızda bahsettiğimiz Eternals filminin yönetmen koltuğunda ise bu sene Oscar Ödülleri'nde En İyi Yönetmen Ödülü'nün sahibi olan Chloe Zhao'nun oturması filmi daha da önemli bir seviyeye getiriyor. İlk defa Marvel Sinematik Evrenindeki Yeni Dönem Filmlerini Duyurduğu videosunda gördüğümüz Eternals 5 Kasım'da seyirci ile buluşmayı umuyor.


Eternals, Celestials isimli varlıkların milyonlarca yıl öncesinde insanların üzerinde yaptıkları testler sonucu süper güçlere sahip oldukları varlıkların hikayesini ele alıyor. Çok uzun bir süreci izleyeceğimizi anladığımız yapım fragmanın sonunda yer alan Avengers göndermesi ile hikayenin Marvel sinematik evreni ile bir noktada birleşeceğini göz önüne seriyor. Filmin senaryosunu ise Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo kaleme alıyor.

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Gemma Chan, Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Salma Hayek, Kit Harrington, Brian Tyree Henry, Lia McHugh ve Don Lee gibi isimler yer alıyor.



26 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page