top of page

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li Maria filminden ilk kare

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li Maria Filminden İlk Kare yayınlandı.

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer, Maria Callas ve Aristoteles Onassis olarak resmen yan yana. Jolie'nin Callas'ın ikonik kostümü ve saçları, Bilginer'in Onassis'in soğuk ve mesafeli tavrı, ikisi arasındaki kimyanın da ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

Bu filmden çok şey bekliyoruz. Jolie'nin Callas'ı canlandırmak için yaptığı hazırlıklara bayıldım. Callas'ın sesini taklit etmek için özel bir eğitim almış ve Callas'ın hayatını anlatan kitaplar ve makaleleri incelemiş. Bilginer ise zaten harika bir oyuncu, Onassis rolünde de iyi olacağını düşünüyorum.

Filmin konusu da oldukça ilgi çekici. Maria Callas'ın hayatının en zor dönemlerinden birini anlatacağı söyleniyor. 1970'lerde Paris'te yaşayan Callas, bu dönemde Onassis tarafından terk edilmiş ve büyük bir yalnızlık içinde yaşamaya başlamıştı. Bu dönemde Callas'ın neler yaşadığını görmek çok merak ediyorum.

Filmin 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor. O zamana kadar sabırsızlıkla bekliyorum. Bu filmin sinemaseverleri memnun edeceğine eminim.

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer

Ek bilgi:

  • Filmin yönetmenliğini Pablo Larrain üstleniyor. Larrain, Jackie (2016) ve Spencer (2021) gibi başarılı filmlere imza atmış bir yönetmen.

  • Filmin senaryosunu Steven Knight yazıyor. Knight, Peaky Blinders (2013-2022) ve Taboo (2017-2018) gibi başarılı dizilere imza atmış bir senarist.

  • Filmin yapımcılığını Brad Pitt üstleniyor. Pitt, Hollywood'un en başarılı yapımcılarından biri.

  • Angelina Jolie'nin Callas'ı canlandırması için yaptığı hazırlıklar, filmden beklentileri artırıyor. Jolie, Callas'ın sesini taklit etmek için özel bir eğitim aldı ve Callas'ın hayatını anlatan kitaplar ve makaleleri inceledi.

  • Haluk Bilginer'in Onassis'i canlandırması da film için önemli bir artı. Bilginer, güçlü oyunculuk performansları ile tanınan bir aktör.

Sonuç: Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li Maria filmi, 2024 yılının merakla beklenen filmlerinden biri oldu. Filmin güçlü oyunculuk performansları, ilgi çekici konusu ve başarılı yönetmenliği ile sinemaseverleri memnun etmesi bekleniyor.

43 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page