top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Disney Plus'ın Yeni Yerli Dizisi Arayış: Mutsuzluğun İçinde Kaybolanların Gizemli Macerası

Disney Plus'un yeni yerli içeriği olan 'Arayış' dizisi, başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı bir yapım. Diziden yayınlanan ilk kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü ve merak konusu oldu. Arayış dizisi oyuncu kadrosunda Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta isimler de yer alıyor.


Dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenirken, özgün hikaye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise ödüllü yönetmen Emin Alper bulunuyor. Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.


Dizinin konusu ise metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan'ın, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşmasıyla başlıyor. Tüm şüphelerine rağmen tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan'ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılıyor. Dizide, Aslı Enver'in canlandırdığı Nisan karakteri, tarikatın içinde geçirdiği süre boyunca kendisiyle yüzleşecek ve birçok zorluğun üstesinden gelmek zorunda kalacak. Mehmet Günsür ise Tufan karakterini canlandırıyor ve Nisan'ın hayatına girmesiyle birlikte kendisi de birçok sırrı açığa çıkarmaya başlıyor. Arayış dizisi, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor ve merakla bekleniyor.



71 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page