Arcane 2. sezon resmi fragmanı yayınlandı! Netflix yapımı Arcane 2. sezon Türkçe altyazılı fragmanı hemen izle!
top of page

Arcane 2. sezon resmi fragmanı yayınlandı! Netflix yapımı Arcane 2. sezon Türkçe altyazılı fragmanı hemen izle!

Netflix'in sevilen animasyon serisi Arcane, 2.sezonuyla geri dönüyor! İlk sezonuyla hayranlarını büyüleyen ve eleştirmenlerden tam not alan Arcane, maceraya kaldığı yerden devam ediyor. Piltover ve Zaun'un renkli dünyasına tekrar adım atın ve Jinx, Vi, Caitlyn gibi sevilen karakterlerle yeniden buluşun.

Arcane 2. sezon resmi fragmanı

Fragmanda Neler Var?

Fragman, Jinx'in kaos dolu dünyasına bir pencere açıyor ve Vi'nin adalet arayışını gözler önüne seriyor. Yeni karakterler ve eski dostlar, bu epik hikayede yerlerini alıyor. Aksiyon, dram ve büyüleyici animasyonun mükemmel uyumu, ikinci sezonun da unutulmaz olacağının sinyallerini veriyor.


Türkçe Altyazılı Fragmanı Hemen İzleyin!

Yeni sezonun fragmanı, görsel bir şölen vaat ediyor ve serinin hayranlarını heyecanlandıracak birçok ipucu içeriyor. Türkçe altyazılı fragman, serinin Türkiye'deki takipçileri için özel olarak hazırlandı. Hikayenin derinliklerine dalın ve Arcane evreninin sırlarını keşfedin.


Ne Zaman İzleyebiliriz?

Netflix, 2. sezonun tam tarihini henüz açıklamasa da, fragmanda Kasım ayı işaret ediliyor. Bekleyişin Kasım ayında sona erecek olması hayranlar için heyecan verici. Takvimlerinizi işaretleyin ve bu görsel festivale hazır olun!

8 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page