top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Argylle: Dua Lipa'nın Hollywood'a Ayak Basışı | Argylle fragmanı izle

2024 yılının en çok merak edilen filmlerinden biri olan Argylle yayımlanan fragmanı ile büyük ilgi topladı. Matthew Vaughn'un yönettiği film, uluslararası casusluk dünyasında geçen bir aksiyon komedisi. Filmin başrollerinde Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ve Dua Lipa yer alıyor.

Argylle Dua Lipa

Dua Lipa, Argylle'de pop yıldızı pop star Elena Vlastov'u canlandırıyor. Elena, bir yandan müzik kariyerine devam ederken, bir yandan da MI6 için çalışan gizli bir ajan. Filmde, Elena, uluslararası casusluk dünyasında büyük bir komplonun ortasında kalıyor.


Lipa'nın performansı, herkes tarafından merakla bekleniyor. The Hollywood Reporter'dan Justin Chang, Lipa'nın "filmin en parlak yıldızı" olduğunu yazdı. Variety'den Peter Debruge ise Lipa'nın "kendinden emin ve karizmatik" bir performans sergilediğini söyledi.

Argylle, Lipa'nın Hollywood'a ayak basışı için önemli bir film. Filmin 2 Şubat 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.


Lipa'nın Performansı

Lipa, Argylle'de güçlü ve ikna edici bir performans sergiliyor. Elena karakterini hem eğlenceli hem de dramatik bir şekilde canlandırıyor. Lipa'nın şarkı söyleme ve dans yetenekleri de filmde öne çıkıyor.


Lipa'nın Geleceği

Argylle, Lipa'nın Hollywood'da başarılı bir kariyere sahip olabileceğinin bir göstergesi olabilir. Lipa, gelecekte daha fazla filmde ve TV dizisinde görmeyi umduğumuz bir yıldız.

25 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page