top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Attack on Titan devam mangası geliyor! Attack on Titan devam edecek!

Attack on Titan'ın devam mangası için geri sayım başladı! Hajime Isayama, 2024 yılında yeni bir hikayeyle geri döneceğini duyurmuştu.

Attack on Titan devamı mı geliyor

Yeni hikayenin olası konuları

Yeni hikayenin ne zaman yayınlanacağı ve hangi karakterlerin yer alacağı henüz bilinmiyor ama biz çok heyecanlıyız! Özellikle, ana hikayenin son bölümünde Eren Yeager'ın eylemlerinin nedenleri ve sonuçları, kafamızı kurcalıyor. Yeni hikayenin, bu konuların daha detaylı olarak incelenmesini sağlayacağı umuyoruz.


Eren Yeager'ın eylemlerinin nedenleri

Eren Yeager, ana hikayenin sonunda, Titanları yok etmek ve insanlığın özgürlüğünü sağlamak için tüm dünyayı yok etmeyi planladı. Bu plan, birçok fanın kafasını karıştırdı ve Eren'in motivasyonlarını sorgulamaya yöneltti.


Yeni hikaye, Eren'in bu planı neden yaptığını daha detaylı olarak açıklayabilir. Eren'in geçmişindeki travmalar, ailesine ve arkadaşlarına olan bağlılığı veya dünyayı daha iyi bir yer haline getirme arzusu gibi nedenler olabilir.


Eren Yeager'ın eylemlerinin sonuçları

Eren Yeager'ın planı, başarılı olsa da, dünya için yıkıcı sonuçlara yol açtı. Milyonlarca insan öldü, şehirler yerle bir oldu ve dünya, savaş ve yıkımla boğuşmaya başladı.


Yeni hikaye, Eren'in eylemlerinin uzun vadeli sonuçlarını araştırabilir. Dünyanın nasıl bir yer haline geldiği, insanlığın nasıl bir şekilde iyileşmeye çalıştığı veya Eren'in eylemlerinin bir gün affedilip affedilmeyeceği gibi konular ele alınabilir.


Tabii ki, bunlar sadece tahminler. Isayama'nın yeni hikaye için neler planladığı, ancak 2024 yılında ortaya çıkacak. Ancak, şunu biliyoruz ki Attack on Titan evreni, yeni hikayeyle birlikte yeni bir boyut kazanacak. Biz de bu yeni boyutu keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.

465 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page