top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Attack on Titan final fragmanı Türkçe izle | Attack on Titan Türkiye yayın tarihi ve saati

Attack on Titan, dünyanın en popüler anime serilerinden biri olarak 10 yıllık macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor. Serinin final bölümü için heyecanlı bir fragman paylaşıldı. Fragman, Eren Jaeger ve Keşif Birliği arasındaki kader savaşını gözler önüne seriyor.

Attack on Titan final fragmanı

Attack on Titan'ın final bölümü, .3 Kasım 2023 tarihinde Japonya'da prömiyer yapacak. 4 Mart günü Pasifik bölgesi için saat 07:25'de, Türkiye'de saat 18:25'de yayınlanacak ve Crunchyroll üzerinden izlenebilecek. Bölüm, 85 dakika uzunluğunda olacak ve küresel çapta bir parti ile tüm dünyada yayınlanacak.


Attack on Titan, 2009 yılında Hajime Isayama tarafından yaratılan bir manga serisi olarak başladı. Manga, 2021 yılında 139 bölümle sona erdi. Anime uyarlaması ise 2013 yılında başladı ve dört sezon boyunca devam etti. Seri, devasa Titanlar tarafından tehdit edilen insanlığın mücadelesini anlatıyor.


Attack on Titan'ın final fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. Serinin hayranları, mangadan farklı bir sonla karşılaşacaklar mı merak ediyor. Sizce Eren, arkadaşlarının özgürlüğü için mi yoksa dünyanın yok oluşu için mi savaşıyor? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.


39 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page