top of page

Atypical 4. Sezon | Resmi Fragmanı Yayınlandı

Netflix'in en çok izlenen komedi yapımlarından birisi olan ve geçtiğimiz üç sezon boyunca başarısını kanıtlamış olan Atypical son sezonu ile 9 Temmuz tarihinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

4. sezon fragmanı yayınlanan Atypical dizisinin başrolünde Keir Gilchrist yer alıyor. Oscar adaylığı bulunan Jennifer Jason Leigh ile birlikte güçlü bir kadroya sahip olan yapımda Brigette Lundy-Paine, Michael Rapaport, Nik Dodani ve Amy Okuda gibi daha nice başarılı oyuncu yer alıyor.


Dizi bizlere Sam adında otizmli 18 yaşındaki bir gencin büyüme hikayesini aktarıyor. Sam bu büyüme yolculuğunda ciddi zorluklar çekiyor. Bazen insanları anlamakta zorlanırken bazense yalnızlığından şikayet eden bir genç olan Sam bu hikayesini anlatırken bizler üzerinde de bir farkındalık oluşturmuş oluyor. Sam yeri geliyor komik yeri geliyor hüzünlü anıları ile bizleri karşılıyor. Sam'in bu mücadelesini izlerken aynı zamanda ona ne kadar destek olmakla uğraşsalar da kendi hayatlarında olan zorluklar ve sorunlarla mücadele eden bir aileyi görüyoruz. Sam gibi özel bir çocuğa sahip olmanın zorluklarını bize gösteren dizi bazı şeylerin insanların dışardan baktığı kadar basit olmadığını da bizlere gösteriyor.

How I Met Your Mother dizisinin senaristleri arasında olan Robia Rashid’in imzasını taşıyan dizinin 4. sezon fragmanı karşınızda.


24 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page