top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Avatar: Son Hava Bükücü dizisinden son fragman yayınlandı!

Netflix, uzun zamandır beklenen canlı aksiyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü’nün son fragmanını yayınladı. Dizi, Nickelodeon’un sevilen animasyon serisinin yeniden uyarlaması olacak.

Avatar: Son Hava Bükücü dizisinden son fragman

Dizi, dört elementi bükme yeteneğine sahip olan ve dünyayı dengede tutmakla görevli olan Avatar’ın hikayesini anlatıyor. Fragmanda, kayıp Avatar’ın bir su kabilesi çocuğu olan Aang olduğu ve iki arkadaşı Katara ve Sokka ile birlikte elementleri ustalaşmak ve Ateş Lordu’nu durdurmak için bir yolculuğa çıktığı görülüyor.


Fragman, dizinin görsel efektlerini, kostümlerini, mekanlarını ve oyuncu kadrosunu sergiliyor. Aang rolünde Gordon Cormier, Katara rolünde Kiawentiio, Sokka rolünde Ian Ousley ve Zuko rolünde Dallas Liu yer alıyor. Fragmanda ayrıca dizinin ikonik karakterleri olan Appa, Momo, Iroh ve Azula gibi isimler de görünüyor.


Netflix platformunda 22 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacağı duyurulan dizi, animasyon serisinin üç sezonunu da kapsayacak ve her sezon 8 bölümden oluşacak. Dizi, animasyon serisinin sadık bir uyarlaması olmayı hedefliyor ve orijinal hikayeye, karakterlere ve kültürlere saygı duyuyor.


Avatar: Son Hava Bükücü, dünya çapında milyonlarca hayranı olan ve pek çok ödül kazanan bir animasyon serisiydi. Seri, fantastik bir dünyada geçen ve elementleri bükme sanatını kullanan karakterlerin maceralarını anlatıyordu. Seri, 2005-2008 yılları arasında Nickelodeon’da yayınlandı ve devam serisi olan Avatar: Son Hava Bükücü - Korra Efsanesi’ni de doğurdu.


Netflix’in canlı aksiyon dizisi, Avatar evrenine yeni bir soluk getirmeyi ve eski ve yeni hayranları büyülemeyi umuyor. Fragman, dizinin ne kadar heyecan verici ve etkileyici olacağının bir işareti olarak görülüyor. Avatar hayranları, dizinin yayınlanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Avatar: Son Hava Bükücü son fragman izle

Sizin fragman hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce Avatar dizisi başarılı olabilecek mi?

12 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page