top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Avatar: Son Hava Bükücü Filminden Yeni Detaylar Ortaya Çıktı | Kahramanlarımız Büyüyor

Avatar: Son Hava Bükücü filminin yeni detayları açıklandı. Bu film, 2005 ve 2008 yılları arasında üç sezon boyunca yayınlanan ikonik Nickelodeon animasyon serisinden kaynaklanıyor. Hava bükücü Avatar Aang, dört elementin tümünün güçlerinden yararlanmayı öğrenerek Zalim Ateş Kral'ını yenmek için mücadele ediyor.

CinemaCon'da gerçekleştirilen bir panelde yapılan açıklamalara göre, yeni Avatar: Son Hava Bükücü filmi, artık daha da büyümüş ve 30'lu yaşlarında olan ana karakterler Aang, Katara, Sokka, Zuko ve Toph'un dönüşünü gösterecek. Şu anda projenin daha fazla ayrıntısı bilinmiyor.


Yeni Avatar: Son Hava Bükücü filmi, ana karakterlerin seride yetişkin olarak görüldüğü ilk film değil. Ancak zaman çizelgesinde, daha önce görülen her şeyden biraz farklı bir yer kaplıyor. Animasyonlu kanonda, The Last Airbender olayları ile The Legend of Korra yan dizisi arasında bir yerde yer alacak.


Avatar: Son Hava Bükücü zaman çizelgesi oldukça basit, çünkü orijinal dizi Aang ve ekibini gençken takip ediyor ve hayatlarının sadece kısa bir dönemini kapsıyor. Ancak The Legend of Korra, uzun bir gelecekte geçiyor. Yetişkin Son Hava Bükücü karakterlerinin neler yaptığını ortaya koyan hikayelere sahip olsa da, Korra'nın zaman çizelgesi zorunlu olarak Aang'ın ölümünden sonra gelir çünkü bu, avatarın Korra olarak yeniden doğmasına izin verir.


Yeni Avatar: Son Hava Bükücü filmi, muhtemelen Korra'da tasvir edilen veya atıfta bulunulan yetişkinlere yönelik olayların çoğundan önce geçecek. Karakterlerin bastırmak zorunda kalacağı çatışmanın kesin doğası henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, muhtemelen Korra olayları sırasında kısaca ima edilmiş bir orijinal hikaye de olacak.

34 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page