top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Avatar: Son Hava Bükücü Netflix Live Action'dan Yeni Fragman Yayınlandı

Netflix'in merakla beklenen Avatar: Son Hava Bükücü live action dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, dizinin 22 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacağını tekrar duyurdu.

Avatar: Son Hava Bükücü Netflix Live Action'dan Yeni Fragman

Fragman, Aang, Katara, Sokka ve Toph'un Aang'ın Avatar olduğunu öğrenmeleriyle başlıyor. Aang, Avatar olmanın sorumluluğunu üstlenmek ve dört unsuru birleştirmek için bir yolculuğa çıkıyor.


Fragman, dizinin görsellerini ve aksiyon sahnelerini gösteriyor. Ayrıca, Aang, Katara, Sokka ve Toph'un karakterlerini tanıtıyor.


Dizinin oyuncu kadrosunda Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Zuko), Paul Sun-Hyung Lee (Iroh), Daniel Dae Kim (Ozai), Gemma Chan (Azula) ve Ken Leung (Prenses Yue) yer alıyor.


Dizinin yönetmenliğini Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko üstleniyor. Dizinin senaryosunu DiMartino, Konietzko ve Albert Kim kaleme alıyor.


Avatar: Son Hava Bükücü, Nickelodeon'da yayınlanan ve dünya çapında büyük bir popülerlik yakalayan bir animasyon dizisi. Dizi, Aang adında bir hava bükücü gencin hikayesini anlatıyor. Aang, Avatar olmanın sorumluluğunu üstlenmek ve dört unsuru birleştirmek için bir yolculuğa çıkıyor.


Netflix live action dizisi, animasyon dizisinin uyarlaması olacak.

Resmi fragmanı izle

23 görüntüleme0 yorum

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page