top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Açlık Oyunları: Kuşlar ve Yılanların Şarkısı Filminin Posteri Ortaya Çıktı

Açlık Oyunları hayranları, hazır olun! The Hunger Games: Ballad of Songbirds and Snakes adlı popüler kitap serisi ve film serisinin merakla beklenen yeni filmi yolda. Ve şimdi hayranlara, resmi posterin yayınlanmasıyla ne bekleyeceklerine dair bir ilk bakış verildi.

Yeni filmin konusuna aşina olmayanlar için, ilk Açlık Oyunları kitabı ve filminde yaşanan olaylardan 64 yıl önce geçiyor. Hikaye, 10. Açlık Oyunları'ndaki haraçlara akıl hocası olan genç bir Coriolanus Snow'u takip ediyor.


Açlık Oyunları serisi, hem edebiyat dünyasında hem de beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Suzanne Collins tarafından yazılan kitaplar dünya çapında 100 milyondan fazla sattı ve 52 dile çevrildi. Başrol oyuncusu Katniss Everdeen'i Jennifer Lawrence'ın oynadığı film uyarlamaları gişede 3 milyar doları aştı.


Hayranlar, Ballad of Songbirds and Snakes'in yayınlanmasını dört gözle bekliyorlardı ve resmi posterin yayınlanması heyecanı daha da artırdı. Film, 17 Kasım 2023'te vizyona girecek,


Genel olarak, Açlık Oyunları: Songbirds and Snakes Ballad of Songbirds and Snakes posteri, serinin hayranları tarafından coşkuyla karşılandı. Açlık Oyunları fenomeninin hala güçlendiği açık ve hayranlar, yeni filmin neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyor.

38 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page