top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Aşk-ı Memnu Filminden Bihter'in Yeni Görsel Geldi! Aşk-ı Memnu Filmi Ne Zaman Çıkıyor?

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu, 2008 yılında ekranlara geldi ve büyük bir başarı elde etti. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya gibi yıldız oyuncuların yer aldığı dizi, Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

Aşk-ı Memnu Filmi

Aşk-ı Memnu, şimdi de beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin başrolünde Farah Zeynep Abdullah yer alıyor. Abdullah, dizide Bihter Ziyagil karakterini canlandıracak. Bihter, Adnan Ziyagil'in (Selçuk Yöntem) genç ve güzel karısıdır. Adnan Ziyagil ise zengin ve güçlü bir iş adamıdır. Bihter ve Adnan Ziyagil'in evliliği, Bihter'in Adnan Ziyagil'in kuzeni Behlül (Kıvanç Tatlıtuğ) ile yasak aşk yaşaması ile son bulur. Filmin ilk görselleri, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşıldı. Görsellerde, Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter Ziyagil karakterine hayat verdiği görülüyor. Abdullah'ın Bihter Ziyagil karakterine çok benzediği yorumları yapıldı.

Aşk-ı Memnu Filmi

Aşk-ı Memnu filmi, 2023 yılının sonunda Prime Video platformunda vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Hilal Saral üstleniyor.

377 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page