top of page

Ben Efsaneyim 2 ne zaman çıkacak? Will Smith başrol! Film hakkında her şey

Will Smith'in başrolünde oynadığı ve 2007 yılında vizyona giren "Ben Efsaneyim" filmi, bir virüsü yayan ve insanlığı neredeyse yok eden bir salgının ardından New York'ta hayatta kalan tek adam olan Robert Neville'in hikayesini anlatıyordu. Film, gişede büyük bir başarı elde etti ve dünya çapında 585 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

Ben Efsaneyim 2 ne zaman çıkacak?

Universal Pictures, 2017 yılında devam filmi için yeşil ışık yaktı ve filmin yönetmenliğini Francis Lawrence üstlendi. Smith, ilk filmdeki rolünü yeniden canlandıracak ve filmde ayrıca Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Alexander Skarsgård ve Margaret Qualley gibi oyuncular yer alacak.

Filmin konusu ne olacak? Devam filmi, ilk filmin alternatif sonuna odaklanacak ve Will Smith böylece devam filminde yer alabilecek.

Ben Efsaneyim 2 ne zaman çıkacak? Ben Efsaneyim 2 filminin 2025 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Devam filminden neler bekliyoruz? İlk film, bir bilimkurgu gerilim filmi olarak büyük beğeni topladı. Devam filmi de benzer bir tonda olacak ve izleyicileri Robert Neville'in zorlu mücadelesine sürükleyecek. Filmin yönetmeni Francis Lawrence, ilk filmde de görüntü yönetmeni olarak görev yapmıştı. Lawrence, "Ben Efsaneyim"i "dünya çapında bir klasik" olarak nitelendirdi ve devam filminin de aynı başarıyı yakalayacağına inanıyor.

Ben Efsaneyim 2 Michael B. Jordan

Oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Will Smith, Robert Neville rolüyle bir kez daha harika bir performans sergileyeceğinden eminiz. Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o ve Alexander Skarsgård gibi yetenekli oyuncular da filmin başarısına katkıda bulunacak.

"Ben Efsaneyim 2", son zamanların en merakla beklenen filmlerinden biri. Filmin, ilk filmin başarısını tekrarlaması ve izleyicileri büyülemesi en büyük isteğimiz.

2.612 görüntüleme0 yorum

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page