top of page

Black Mirror 7. Sezon ne zaman çıkacak? Bekleyiş sona eriyor! Netflix tarihi açıkladı!

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan distopik antoloji serisi "Black Mirror", nihayet yedinci sezonuyla geri dönüyor. Netflix'in onayladığı üzere, 2025 yılında ekranlara gelecek olan yeni sezon, teknolojinin karanlık yüzünü ve insan psikolojisini sorgulayan hikayeleriyle yine izleyicileri derinden etkilemeye hazırlanıyor.

Black Mirror 7. Sezon ne zaman çıkacak

Yeni Sezon Ne Zaman?

Yapımcılar, yeni sezonun tam tarihini henüz açıklamasa da, 2025 yılı içinde bizlerle olacağını biliyoruz. Her sezonu merakla beklenen ve tartışma yaratan "Black Mirror", bu sefer de hangi konuları işleyecek, hangi yenilikleri getirecek? Şimdiden sosyal medyada ve forumlarda tahmin yarışları başlamış durumda.


Beklentiler ve Tahminler

Yeni sezonda, yapay zeka etiğinden sanal gerçeklik dünyalarına, gizlilik konularından sosyal medyanın getirdiği sorunlara kadar birçok güncel konunun işleneceği söyleniyor. "Black Mirror" hayranları, her bölümde farklı bir hikaye ve farklı bir eleştiri görmeyi umuyor.


Son Söz

Black Mirror 7. sezonuyla ilgili resmi duyuruları ve haberleri takip etmek, buraya tıklayarak YouTube adresimize (@yarimkadraj) abone olmayı bizi İnstagram adresimizden (@yksinema) ve internet sitemizden takip etmeyi unutmayın. Yeni sezonun getireceği sürprizler ve unutulmaz anlar için sabırsızlanıyoruz!

26 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page