top of page

Bong Joon-ho Mickey 17 Filmiyle Karşımızda! Karanlık ve Çarpık Bir Bilim Kurgu Macerası! Türkçe Altyazılı Fragman ve Çıkış Tarihi!

Oscar ödüllü Parasite filminin arkasındaki vizyoner yönetmen Bong Joon-ho, bilimkurgu ile kara komediyi harmanlamayı vaat eden yeni bir sinema deneyimiyle geri döndü. Son filmi Mickey 17"nin başrolünde Robert Pattinson yer alıyor ve 31 Ocak 2025 tarihinde vizyona girecek.

Mickey 17 fragman ve çıkış tarihi

Karanlık ve Çarpık Bir Öngörü

Pattinson, Mickey 17 filminde buz dünyası Niflheim'ı kolonileştirme görevinde "harcanabilir" bir çalışan olan Mickey Barnes'ı canlandırıyor. İşin ilginç yanı? Mickey ölmek üzere tasarlanmıştır. Her öldüğünde, anılarının çoğuna dokunulmamış yeni bir beden yeniden yaratılıyor. Bu kara mizahi öncül, Bong'un kendine özgü tarzıyla kimlik, ölümlülük ve insanlık durumu temalarını araştıran bir filme zemin hazırlıyor.


Yıldız Bir Oyuncu Kadrosu

Pattinson'a Naomi Ackie, Steven Yeun, Toni Collette ve Mark Ruffalo gibi etkileyici bir oyuncu topluluğu eşlik ediyor. Her oyuncu filme kendi yeteneğini katarak zengin ve dinamik bir izleme deneyimi vaat ediyor. Oyuncular arasındaki kimya, Bong'un yönetmenliğiyle birleştiğinde unutulmaz ve etkili sahneler yaratacağı kesin.


Bong Joon-ho'nun Bilimkurguya Dönüşü

Mickey 17, Bong'un daha önce Snowpiercer ve The Host gibi filmlerle keşfettiği bilimkurgu türüne dönüşünü işaret ediyor. Ancak bu kez anlatıya karanlık bir komedi dokunuşu katarak filmografisine benzersiz bir katkı yapıyor. Bong'un çalışmalarının hayranları, düşündürücü olduğu kadar eğlenceli de olan bir hikayeye sarılmış, alametifarikası olan sosyal yorumlarını bekleyebilirler.


Fragman: Kaosun İçine Bir Bakış

Kısa süre önce yayınlanan fragman bize Mickey 17'nin kaotik ve karanlık komedi dünyasına kışkırtıcı bir bakış sunuyor. Pattinson'ın karakterinin defalarca ölümle yüzleştiğini, ancak her seferinde biraz değişmiş bir bakış açısıyla hayata döndürüldüğünü görüyoruz. Fragman, Bong'un eşsiz mizah ve korku karışımıyla hem görsel olarak çarpıcı hem de entelektüel olarak kışkırtıcı bir filmin ipuçlarını veriyor

.

Mickey 17 Türkçe Altyazılı Fragman


Mickey 17 filminin vizyona girmesini heyecanla beklerken, Bong Joon-ho'nun meydan okuyan ve aynı ölçüde eğlendiren yeni bir başyapıt yarattığı açık. Karanlık ve çarpık önermesi, yıldız oyuncu kadrosu ve Bong'un benzersiz yönetmenliğiyle Mickey 17, 2025'in en çok beklenen filmlerinden biri olmaya aday. Takvimlerinizi 31 Ocak için işaretleyin ve eşi benzeri olmayan bir sinema yolculuğuna hazır olun.


Mickey 17'yi görmek için heyecanlı mısınız? Fragman hakkındaki düşünceleriniz neler?

5 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page