top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Boston Strangler İncelemesi | Gerçek Bir Hikayeden Esinlenen Seri Katil Hikayesi

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Boston Strangler, Keira Knightley'in başrolünde yer aldığı Hulu platformundaki yeni film. Film, gerçek bir seri katilin hikayesini anlatıyor ve eleştirmenlerden oldukça olumlu yorumlar aldı.


"Boston Strangler" filminin başarısının ana nedeni, Keira Knightley'in harika performansıdır. Knightley, filmin ana karakteri olan hayat dolu ve güçlü bir kadını canlandırıyor. Filmin hikayesi, gerilim dolu sahneleri ve sürpriz twistleri ile seyircileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.


Filmin konusu, 1960'ların Boston'unda gerçekleşen bir seri katilin hikayesini anlatıyor. Film, ortaya çıkan cinayetlerin birbiriyle bağlantılı olduğunu ilk defa ortaya çıkaran muhabirin hikayesine odaklanıyor O ve Jean Cole, kötü üne sahip seri katilin haberini yapmaya çalışıyorlar ve bu süreçte cinsiyetçilikle mücadele ediyorla.


Film, özellikle kadınları hedef alan ve onları öldüren bu katilin yakalanması için polisin çabalarını konu alıyor. Keira Knightley'in canlandırdığı karakter ise bu katilin bir sonraki hedefi olabilir.


Film, gerçek bir hikayeye dayanıyor olsa da, yönetmenin filmdeki dramatizasyonları ve senaryodaki değişiklikler, hikayenin tamamen doğru olduğunu iddia etmek zor. Ancak yine de, filmin etkileyici bir şekilde anlatıldığı ve izleyicilerin gerilimle heyecanla filmi izleyebildiği söylenebilir.

Sonuç olarak, "Boston Strangler" Keira Knightley'in etkileyici performansı ile dikkat çeken bir film. Gerçek bir hikayeye dayanmasına rağmen, filmin dramatik yönleri ve senaryodaki değişiklikler, hikayenin tamamen doğru olduğunu garanti etmiyor. Ancak yine de, izleyicilerin gerilim ve heyecanla filmi izleyebilecekleri kesin.

188 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page