top of page

Zaman Yolculuğu, Distopya, Totti, Heath Ledger ve Dahası! 10 Yeni Yapımla GAİN'de Bu Hafta

Yeni yayın dönemine 7 Nisan tarihi ile başlayan Gain oldukça iddialı yapımlarla adım atmış bulunmakta. 10 Yeni içerik ile yeni yayın dönemine adımını atan Gain'in bu içeriklerini sizler için derledik. Listenin sonundaki yapım hariç bütün yapımlar 7 Nisan itibarıyla Gain üzerinden izlenilebiliyor.


Özcan Deniz'in Yönetmenliğinde Paralel Evrenler Dizisi Senkron!

Daha önce fragmanı ile duyurduğumuz Senkron Gain'in iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Suç ve gerilim türlerinde olan dizi izleyenlere paralel evrenlerde geçecek bir zaman yolculuğu vaat ediyor.


İş Mülakatlarına Psikolojiniz Ne Kadar Dayanabilir? Mini Dizi Metot sınırları zorlayacak.

Bir iş mülakatı için ne kadar sınırlara gidebileceği ve bu son aşamalarda yapılan şeylenir insan psikolojisine ne kadar ve nasıl bir etki edeceği işlenen dizide Metot dört adayın, enteresan iş görüşmeleri üzerinden insan psikolojisine bakmamızı sağlıyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi, Mustafa Kırantepe ve Sarp Aydınoğlu gibi isimler olan Metot 7 Nisan tarihinde Gain üzerinden izlenebilecek.


İngilizlerin Gözünden Bir Distopya! Years & Years.

Gain üzerinden 7 Nisan tarihinden itibaren izlenebilecek Years & Years dizisi. İngiltere'deki 2029 seçimlerindeki baskın atmosfer ile oluşan sorunlar, teknolojinin yakın gelecekte sadece insan hayatını değil siyasilerinde seçilmelerine yaptığı etkileri barındıran dizi distopik yapısı ile insanı içine çekmeyi başaracak gibi.


Corporate! Bir Beyaz Yakalı Komedisi

Genel olarak iş hayatınızda gördüğünüz ve göreceğiniz olayları eleştirel bir şekilde komediye çeviren dizi 3 sezon sürmüş ve oldukça popülerleşmiş bir yapımdır. Gain'in yeni dönem dizileri arasında yerine alan Corporate Beyaz yaka dünyasının absürtlüklürini hiciv sanatı ile bizlere aktarıyor. Oyuncu kadrosunda Jake Weisman, Matt Ingebretson, Adam Lustick ve Anne Dudek gibi isimler yer alıyor.


Futbol. 10 Numara. Gladyatör. One Captain

Aslında çok fazla anlatma gereği olmayan bir yapım. Çünkü Roma’nın 8. Kralı Francesco Totti’nin şampiyonluk yolunda verdiği mücadeleyi yaşadığı zorluklarla dolu hayatını anlatan iki bölümlük dizi 7 Nisan itibarıyla Gain platformunda yayında.


Bir Efsanede Müzik Dünyasından! Leonard Cohen - I Am Your Man

Belgesel/Müzik türünde olan film bir müzik efsanesi, karizması, söz yazarlığı ve dehası ile tanıdığımız Leonard Cohen'i bizlere anlatıyor. Hayatının her alanını bizlere gösteren belgesel filminde Rufus Wainwright, Bono, Jarvis Cocker ve Nick Cave gibi sanatçıların Sydney'de Leonard Cohen onuruna sahne aldıkları konser görüntülerine yer verilmesi izleyiciler için çok renkli ve güzel bir seyir zevki oluşmasına sebep oluyor.


Müzikal Bir Dizi! Zoey's Extraordinary Playlist

Hastanede MRI'dayken anlık gelişen bir aksilik(!) ile özel güçlere kavuşan Zoey'in hayatı bir anda değişmeye başlar. İnsanların düşüncelerini şarkı halinde okuyabilen Zoey bize bu dizide müzikal bir komedi sunuyor. Başlarda bir sorun olarak gördüğü bu özellik zamanla fark ettiği üzerine aslında bir mucizedir. Amerikan yapımı dizinin oyuncu kadrosunda Jane Levy, Skylar Astin ve Alex Newell gibi isimler yer alıyor.


Yeni Nesil Durum Komedisi! Dead Pixels

Bir oyun ne kadar hayatınızda yer edinebilir? Özellikle yeni neslin çok sevdiği oyun dünyasını ele alan dizide rol yapma oyunu Kingdom Scrolls’u gece gündüz oynayan üç oyuncu gencin gerçek ve sanal hayat arasında yaşadıklarını bizlere aktarıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Alexa Davies, Charlotte Ritchie, Will Merrick ve David Mumeni gibi isimler yer alıyor.


Efsane Joker! I Am Heath Ledger

Özellikle Joker rolü ile unutulmaz oyuncular arasına katılan fakat genç yaşta aramızdan ayrılan başarılı oyuncu Heath Ledger'ın belgesel filmi I Am Heath Ledgar. Oynadığı filmlerden, ailesi ve arkadaşlarıyla yapılan röportajlardan kesitler olan belgeselde Heath Ledgar'ın kendi çektiği videolarda yer alıyor. 2017 yapımı belgesel Heath Ledger hayranları için kaçırılmaması gereken bir yapım.


Dram Yüklü Bir Dizi! Bizi Ayıran Çizgi

Listedeki son yapım henüz yayınlanmamış olan Bizi Ayıran Çizgi dizisi. Sinan ve Sinem çiftinin İstanbul'da yaşanan bir terör saldırısı ile hayatları kararır. Bu saldırıda Sinem hayatını kaybeder. Sinan ise bu haber üzerine yıkılır ve hayatla olan bağı gittikçe kopmaya başlar. Fakat Sinan kendisini Sinem ile ayıran o çizgiye geri dönmeli ve Sinem'i kurtarması gerekmektedir. Başrollerinde Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın olduğu ‘Bizi Ayıran Çizgi’ Nisan ayında Gain platformunda yayınlanacak.


İlgili Yazılar

Hepsini Gör

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page