top of page

Bu Hafta Sinemalarda: 7 Film Önerisi

Bu hafta sinemalarda izleyebileceğiniz birbirinden farklı türde 7 film önerisi ile karşınızdayız!

DC serisinin ilk filminde Zachary Levi'nin canlandırdığı süper güç, Shazam formuna dönüşme yeteneği kazanıyor. David F. Sandberg'in yönetmenliğindeki "Shazam! Tanrıların Öfkesi" adlı film, macera sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.


Belçika, Fransa ve Lüksemburg ortak yapımı "Asi" filminde ise Avrupa'dan Suriye'ye gidenlerin hikayelerinden esinlenilerek, Suriye'deki savaş mağdurlarına yardım etmek için yola çıkan bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Gerilim ve dram türündeki İspanya yapımı "Mahkum 77" ise İspanya'nın demokrasiye geçiş döneminde işlemediği suçtan 20 yıl ceza alan Manuel'in hapishanelerde uygulanan orantısız güce ve işkenceye karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. Yerli korku filmi "Haris"de ise borçlarını ödemek için bir hazinenin peşine düşen bir adamın yaşadıkları anlatılıyor. Kadir Genç'in yönettiği filmde Mesut Gedikoğlu, Hasret Yılmaz ve Sinem Can Aksu rol alıyor. Batuhan Çelik'in yönettiği "Cin Büyüsü" adlı film ise cinlerin musallat olmasıyla hayatı kabusa dönen bir kadının hikayesini anlatıyor.

Fransız yapımı animasyon film "Kahraman Kuyruklar", yaşadıkları kenti kurtarabilmek için zorlu bir maceraya atılan cesur fare Pattie ile kedi arkadaşı Sam'in hikayesini işliyor. ABD yapımı "Karlar Kralı" serisinin 3. filmi "Karlar Kralı Norm 3: Aile Tatili" ise ailesiyle çıktığı tatilde, çalınan tacını bulmaya çalışan Norm ile ailesinin hikayesini konu ediyor. Her türlü zevke hitap eden bu filmlerle birlikte sinema keyfi bu hafta da devam ediyor

31 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page