top of page

Bu Hafta Vizyona Giren Diziler

Merhaba sevgili dizi tutkunları! Bu hafta, heyecanla beklenen üç yeni dizi dijital platformlarda izleyicilerle buluşacak. Dizilerden bir tanesi son bölümü yayınlandığı için tamamlanmış yeni dizi olarak eklenmiştir. İşte sizin için derlediğimiz bu hafta vizyona giren diziler:


1. Ahsoka (Disney+)

The Mandalorian dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan eski Jedi savaşçısı Ahsoka Tano'nun maceralarını takip eden "Ahsoka," bu hafta başlıyor. Emmy ödüllü "The Mandalorian"un spin-off'u niteliğindeki dizi, 23 Ağustos'ta vizyona girdi. Star Wars evreninin derinliklerine dalış yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!


2. The Devil Judge (Netflix)

The Devil Judge

Distopik bir dünyada geçen ve mahkemeyi adeta bir realite şovuna dönüştüren bir yargıcın adalet mücadelesini konu edinen "The Devil Judge," Kore televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor. 2021 yapımı bu çarpıcı dizi, 23 Ağustos'ta Netflix'te yayınlandı. Nefret ve kaosun hüküm sürdüğü bir dünyada adaletin ne anlama geldiğini sorgulamak isteyenler için ideal bir seçenek!


3. Ragnarok 3. Sezon (Netflix)

Norveç yapımı Netflix dizisi "Ragnarok," üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönüyor. İklim krizi altındaki bir kasabada yaşanan olayları ve kadim kötülüğe karşı verilen mücadeleyi konu alan dizi, izleyicileri epik bir maceraya sürüklüyor. 24 Ağustos'ta yayınlandı. Bu sezonun fragmanı da sizlerle.


Bu hafta, farklı türlerdeki üç diziyle izleyicilere çeşitli seçenekler sunuluyor. Star Wars evreninden çıkıp gelen bir karakterin maceraları, distopik bir dünyada adalet mücadelesi, ve efsanevi bir mücadelenin üçüncü sezonu... Hangisini izlemeye karar vereceksiniz?


Unutmadan, fragmanları izlemek ve dizileri kaçırmamak için bizi takip etmeyi unutmayın. Keyifli seyirler dileriz!

3 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page