top of page

Büyülü Heyecan Ortaya Çıktı! Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak?

Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, kısa süre önce yapılan bir mali görüşmede, Harry Potter TV dizisinin 2026'da HBO Max yayın hizmetinde yayınlanacağına ilişkin heyecan verici haberi paylaştı. Heyecanını dile getiren Zaslav, sevilen serinin uzun zamandır beklenen geri dönüşünü ve bağlılığını vurguladı.

Harry Potter dizisi ne zaman çıkacak?

Merakla beklenen Harry Potter dizisi için heyecan verici bir gelişme yaşandı! Warner Bros. Discovery, bu büyülü dünyayı televizyon ekranlarına taşıyacak olan dizinin yayın tarihini açıkladı. 2026 yılında HBO Max platformunda izleyicilerle buluşacak olan yapım, J.K. Rowling’in yedi kitaplık serisine dayanacak ve Rowling’in danışmanlığında geliştiriliyor. Dizi, Harry, Ron ve Hermione gibi sevilen karakterleri tamamen yeni bir oyuncu kadrosuyla canlandıracak. İkonik isimlerin dizide yer almayacağını belirtelim.


CEO David Zaslav, “Harry Potter konusundaki heyecanımız oldukça yüksek. Son film, bir düzineden fazla yıl önce çekildi. İddialı bir televizyon uyarlamasıyla, yeni nesli Harry Potter’ın büyüsüyle tanıştırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Dünyanın dört bir yanındaki hayranları heyecanlandıracaklarını belirten Zaslav, büyücülük dünyasının daha kapsamlı şekilde keşfedilmesine olanak tanıyacaklarını söyledi.


Bu büyülü serinin televizyon ekranlarında yeniden canlanması, tüm Harry Potter hayranları için muhteşem bir haber!


Zaslav, "Max'te on yıllık yeni hikayeleri dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. 2026'da bir çıkış yapmayı hedefliyoruz." dedi.


9 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page