top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Chris Pine, “Acemi Prenses 3” için göz kamaştırıcı bir yönetmen seçimi yaptı

Hollywood’un sevilen yıldızı Chris Pine, “Acemi Prenses” serisinin merakla beklenen üçüncü filminde yönetmen koltuğu için şaşırtıcı bir ismi önerdi: Luca Guadagnino!

Acemi Prenses 3 Luca Guadagnino

Anne Hathaway ile birlikte serinin devam filminde yer almak istediğini açıklayan Pine, Guadagnino’nun bu masalsı hikayeye taze bir soluk getireceğine inanıyor. “Call Me By Your Name” ve “Challengers” gibi filmlerle tanınan İtalyan yönetmenin, romantizm ve nesiller arası iletişimi ustaca işleyen bir tarzı var. Pine’a göre, Guadagnino’nun bu yetenekleri “Acemi Prenses 3” için mükemmel bir uyum sağlayacak.


“Acemi Prenses” serisi, Meg Cabot’un aynı adlı romanından uyarlanarak 2001 yılında başladı ve hızla kült bir seri haline geldi. İlk filmde, Anne Hathaway’in canlandırdığı Mia Thermopolis’in sıradan bir genç kızdan Avrupa’nın küçük bir krallığının varisi olmasına kadar olan yolculuğunu izledik. Julie Andrews’ın oynadığı kraliçe ve Mia’nın büyükannesi, ona bir prenses olarak nasıl davranması gerektiğini öğretti.


Pine, 2004 yapımı "Acemi Prenses: Kraliyet Nişanı"nda Lord Nicholas Devereaux rolüyle karşımıza çıkmıştı ve bu rolle geniş kitlelerin beğenisini kazanmıştı. Şimdi, Pine ve Hathaway’in geri dönüşüyle, serinin hayranları için heyecan verici bir dönem başlıyor.


"Acemi Prenses 3"ün senaryosu şu anda Aadrita Mukerji tarafından kaleme alınıyor. Mukerji, “Scorpion” ve “Supergirl” gibi dizilerin bölümlerini yazmasıyla tanınıyor. Hathaway’in de projeye dair umut verici açıklamaları, filmin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.


Chris Pine’ın bu ilginç yönetmen seçimi, "Acemi Prenses 3"ün sadece bir devam filmi olmayıp, aynı zamanda sinematografik bir yenilik getireceğinin sinyallerini veriyor. Guadagnino’nun duygusal derinliği ve estetik anlayışı, Mia’nın hikayesine yeni bir boyut kazandırabilir.


Bu heyecan verici gelişmeler ışığında, “Acemi Prenses” serisinin üçüncü filmi için beklentiler yüksek. Acaba Pine’ın hayali gerçekleşecek mi? Luca Guadagnino, bu büyülü hikayeyi perdeye taşıyacak mı? Zamanla öğreneceğiz. Ancak şu bir gerçek ki, “Acemi Prenses 3” şimdiden sinema dünyasında büyük bir merak uyandırmış durumda

10 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page