top of page

Cillian Murphy, Peaky Blinders filmi ile efsane rolüne geri dönüyor!

Efsanevi dizi Peaky Blinders, büyük bir hayran kitlesini ardında bırakarak ekranlara veda etmişti. Ancak, Thomas Shelby’nin karizmatik ve karanlık dünyası, Cillian Murphy’nin başrolünde olduğu yeni bir filmle geri dönüyor.

Peaky Blinders filmi

Çekimlerin Başlangıcı ve Beklentiler

Filmin çekimleri bu yılın Eylül ayında başlayacak. Diziyle aynı dönemi ve atmosferi yansıtacak olan film, Shelby ailesinin hikayesini yeni bir boyuta taşıyacak. Cillian Murphy, Thomas Shelby karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak ve onun Birmingham’daki suç imparatorluğunu genişletme çabalarına tanık olacağız.


Peaky Blinders’ın Mirası

Peaky Blinders, sadece bir dizi olmanın ötesinde, izleyiciler üzerinde derin bir etki bıraktı. Stilize sahneleri, akılda kalıcı müzikleri ve güçlü karakterleriyle, Peaky Blinders bir kültür fenomenine dönüştü. Cillian Murphy’nin performansı, özellikle Thomas Shelby karakteriyle özdeşleşti ve ona uluslararası bir ün kazandırdı.


Film Hakkında Neler Biliyoruz?

Henüz film hakkında çok fazla detay paylaşılmadı, ancak yapımcılar, diziye sadık kalacaklarını ve hikayeyi daha da derinleştireceklerini belirtiyorlar. Eylül ayında başlayacak olan çekimler, hayranları heyecanlandırıyor ve Peaky Blinders’ın beyaz perdedeki yeni macerasını sabırsızlıkla bekliyoruz.


Cillian Murphy ve Peaky Blinders’ın filmi, diziye olan özlemi dindirecek ve Thomas Shelby’nin hikayesini yeni bir formatta sunacak. Eylül ayında başlayacak olan çekimlerle, Peaky Blinders’ın benzersiz dünyasına geri dönüş yapmaya hazır olun.


Filmin fragmanı çıktığında ilk izleyenlerden olmak için bizi İnstagram ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilir veya sitemize mail adresiniz ile abone olabilirsiniz.

19 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page