top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Constellation'ın Yıldızlararası Yolculuğu Devam Edecek mi? Constellation 2. Sezon Üzerine Spekülasyonlar

Apple TV+'ın bilim kurgu serisi “Constellation”, ilk sezonuyla izleyicileri paralel evrenler ve kuantum mekaniği gibi ağır bilim kurgu unsurlarıyla dolu bir kişisel dramaya çekti. Astronot Jo’nun uzaydaki bir kazadan sonra Dünya’ya döndüğünde hayatının bazı yönlerinin değiştiğini veya eksik olduğunu bulmasıyla gelişen hikaye, izleyicileri merak içinde bıraktı. Peki, bu hikaye ikinci sezonla devam edecek mi?

Constellation 2. sezon

İlk sezonun son bölümü 27 Mart 2024’te yayınlandı ve sezonun bitimi, Jo’nun hikayesinin daha bitmediğini ve daha fazlasının gelebileceğini ima etti. Ancak, Apple TV+ henüz "Constellation"ın ikinci sezonunu onaylamadı. Yaratıcı Peter Harness, ikinci sezon için fikirlere sahip olduğunu ve hikayenin devam etmesini istediğini belirtti.


Yenileme süreci, canlı reyting sayıları yerine uzun vadeli verilere dayanarak farklı işliyor ve "Constellation"ın tankında daha çok yol alacak gibi görünüyor. Eğer dizi yeşil ışık alırsa, ikinci sezonun en erken 2025 ilkbaharında yayınlanabileceği tahmin ediliyor. Ancak, resmi bir duyuru olmadan kesin bir tarih vermek zor.


"Constellation"ın ilk sezonu, Rotten Tomatoes üzerinden %71’lik bir skor elde etti ve izleyicilerden %64’lük bir beğeni puanı aldı. Eleştirmenlerden karışık ila olumlu yorumlar alan dizi, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Ancak, eleştirel yanıtlar ve izleyici tepkileri göz önünde bulundurulduğunda, ikinci sezonun onaylanıp onaylanmayacağı belirsizliğini koruyor.


Eğer Apple TV+, "Constellation"ın devamını getirirse, Jo’nun hikayesi nasıl ilerleyecek? Hangi yeni karakterler ve evrenlerle tanışacağız? Ve en önemlisi, Jo’nun kayıp hayatının parçalarını bulma yolculuğu bizi nereye götürecek? Tüm bu soruların cevapları, umarız ki, "Constellation"ın ikinci sezonunda açığa kavuşacak.

156 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page