top of page

Crashing | Spoilersız İncelemesi

Yine Netflix üzerinden izleyebileceğiniz tek sezonluk kısa bir dizinin incelemesini yapıyoruz. Fleabag dizisinden tanıyacağınız Phoebe Waller-Bridge bu dizininde yazarı. Fleabag dizisini sevdiyseniz 2016 çıkışlı bu diziyi de seveceğinizi düşünüyoruz.


Dizideki başta garip gelen ama zamanla alışıp farklı havası ile bizi içine çeken en önemli nokta ise tüm olayların gerçekleştiği yer! Londra'da emlak fiyatlarının yüksek olmasından dolayı gençlerin ve yalnız insanların tek başına ev kiralama imkânı yok denecek kadar az. Bu arada eski hastaneler, okullar, oteller gibi kullanılmayan yerler var. Bu boş gayrimenkuller, mülkün koruyucusu olarak bilinen kişilere, onlarla ne yapılacağı netleşene kadar bu mülkleri koruma hakkı karşılığında çok düşük bir fiyata kiralanmaktadır. Ve dizideki karakterlerde burada yaşıyor.

Dizinin hikayesi Lulu'nun tek bir sırt çantasıyla çocukluk arkadaşı Anthony'yi haber vermeden ziyaret edişiyle başlıyor. Anthony, terk edilmiş eski bir hastanede bir grup insanla birlikte yaşıyor. Kız arkadaşı ise oranın bir nevi koruyucu sorumlusu. Lulu'nun çocukluk arkadaşı ile olan aşırı samimiliği ve aşk mı arkadaşlık mı ikilemi dizinin ana konusunu belirliyor Fakat bu konudan bağımsız olarak dizideki karakterlerin her biri izlerken keyif veren absürt, farklı ve bir o kadarda eğlenceliler. Kısa sürmesi bir nebze bizi mutsuz etse bile izlerken çok keyif alacağınız garanti.


46 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page