top of page

DC Yapımı Blue Beetle Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Son yıllarda süper kahraman filmleri dünya genelinde büyük bir ilgi görmekte ve bu ilgi Türkiye'de de devam ediyor. Son olarak Warner Bros, DC Comics'in popüler karakterlerinden biri olan Blue Beetle'in filmini duyurmuştu. Filmin yönetmen koltuğunda Angel Manuel Soto yer alıyor. Blue Beetle filminin yapımcılığını ise Peter Safran ve John Rickard üstleniyor.

Filmin merakla beklenen ilk fragmanı sonunda yayınlandı ve hayranlarını heyecanlandırdı. Fragmanda, karakterin nasıl bir kostümle karşımıza çıkacağı da belli oldu. Kostümün tasarımı oldukça modern ve karakterin mavi rengiyle uyumlu bir şekilde tasarlanmış.


Blue Beetle karakteri, ilk kez 1939 yılında Fox Comics tarafından yaratıldı ve daha sonra Charlton Comics tarafından satın alındı. DC Comics, Charlton Comics'u satın aldıktan sonra karakteri de bünyesine kattı. Blue Beetle, yüzlerce çizgi roman, animasyon ve video oyunu gibi farklı medya platformlarında yer almıştır.


Filmin oyuncu kadrosunda Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, George Lopez, Susan Sarandon, Raoul Max Trujillo, Damián Alcázar ve Elpidia Carrillo gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Gareth Dunnet-Alcocer kaleme aldı. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil ancak yapımcılar filmi 2023 yılında gösterime sokmayı planlıyor.


Blue Beetle filminin fragmanı, Warner Bros ve DC hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Yapımın hayranları, fragmandaki görsellerin kendilerini daha da meraklandırdığını ve filmin ne kadar başarılı olacağı konusunda umutlu olduklarını dile getiriyorlar.


Son yıllarda Türkiye'de de süper kahraman filmlerine olan ilgi artmış durumda ve Blue Beetle, bu alanda Türkiye'de de büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Filmin gösterime girmesiyle birlikte, hayranlarının yorumları ve eleştirileri merakla bekleniyor.


33 görüntüleme0 yorum

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page