top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Deadpool & Wolverine Yeni Fragman Yayınlandı! Deadpool 3 Türkçe Altyazılı Fragman!

Bugün sizlere heyecan verici bir haberimiz var: Deadpool & Wolverine filminden merakla beklenen yeni fragman nihayet yayınlandı! Deadpool 3'ün Türkçe altyazılı fragmanı artık aramızda ve biz de bu fragmanı Türkçe altyazılı olarak sizlere sunuyoruz.

Deadpool & Wolverine Yeni Fragman (Türkçe)

Anti-Kahramanların Dönüşü

Fragman, Deadpool'un (Ryan Reynolds) keskin zekâsı ve Wolverine'in (Hugh Jackman) çelik gibi pençeleriyle dolu aksiyon sahneleri vaat ediyor. İki anti-kahramanımız, bu sefer daha büyük bir tehdide karşı bir araya geliyorlar. Ve tabii ki, Deadpool'un imzası haline gelen mizahi yorumlar eksik olmuyor.


Görsel Bir Şölen

Fragman, görsel efektler açısından da oldukça etkileyici. Deadpool'un renkli dünyası ile Wolverine'in daha karanlık tonları arasındaki kontrast, filmin estetik bir zenginlik sunacağının sinyallerini veriyor.


Deadpool & Wolverine yeni fragman yayınlandı! Buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz!

Beklentiler Yüksek

İlk filmleriyle büyük bir hayran kitlesi edinen serinin bu yeni filmi, fragmanın da gösterdiği üzere, beklentileri karşılayacak gibi duruyor. Aksiyon, mizah ve süper kahraman dinamiklerinin mükemmel bir karışımıyla, Deadpool & Wolverine bizleri sinema salonlarına çekmeye hazır.

Fragmanı izledikten sonra hissettiklerinizi ve beklentilerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. Deadpool 3'ün vizyona giriş tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz!

128 görüntüleme0 yorum

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page