top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Demon Slayer 5. sezon 8. bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Demon Slayer sezon finali çıkış tarihi!

Güncelleme tarihi: 30 Haz

Merhaba anime severler! "Demon Slayer - İblis Keser" hayranları için heyecan verici haberlerimiz var. Bu yazıda, Demon Slayer 5. sezon 8. bölümünün yani sezon finalinin ne zaman ve saat kaçta çıkacağı hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Hazırsanız, başlayalım!

İlginizi Çekebilir: Demon Slayer benzeri animeler
Demon Slayer sezon finali

Demon Slayer Nedir?

"Demon Slayer" ya da Japonca adıyla "Kimetsu no Yaiba", Koyoharu Gotouge tarafından yazılan ve çizilen popüler bir manga serisidir. Manga, Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde yayınlanmaya başladı ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Manga serisinin popülaritesi, anime adaptasyonunun çıkışıyla daha da arttı. Anime, Ufotable stüdyosu tarafından animasyonlandı ve görsel kalitesiyle büyük beğeni topladı.


5. Sezon Hakkında Kısa Bilgi

Demon Slayer'ın 5. sezonu, serinin hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Bu sezon, manga serisindeki "Entertainment District" arcının ardından yeni bir hikaye arcını ele alıyor. Tanjiro, Nezuko, Zenitsu ve Inosuke'nin maceraları hız kesmeden devam ediyor ve yeni düşmanlarla karşılaşıyorlar.


İblis Keser 8. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Demon Slayer sezon finali ne zaman çıkacak?

Demon Slayer 5. sezon 8. bölüm, 30 Haziran Pazar günü yayınlanacak. Yayın saati ise Japonya saati ile gece yarısı 00:00 olarak belirlendi. Türkiye'de ise, 30 Haziran Pazar günü saat 19:30'da yayınlanmış olacak.

Nereden İzleyebilirsiniz?

Demon Slayer'ın yeni bölümleri, resmi yayın platformları aracılığıyla izlenebilir. Crunchyroll ve Funimation, serinin lisanslı yayıncıları arasında yer alıyor ve yeni bölümleri anında izleyicilere sunuyor. Ayrıca, bölümler Japonya'da TV Tokyo, Fuji TV gibi büyük televizyon kanallarında da yayınlanıyor.


Bölüm İçeriği Hakkında Tahminler

Yeni bölümde, Tanjiro ve arkadaşlarının karşılaştıkları yeni zorlukları ve düşmanları görmeyi bekleyebilirsiniz. Hikaye ilerledikçe, karakterlerin gelişimi ve yeni teknikler öğrenmeleri de kaçınılmaz olacak. Manga okurları için sürpriz olmasa da, anime izleyicileri için birçok heyecan verici anın olduğunu söyleyebiliriz.


"Demon Slayer" 5. sezon 8. bölüm, 30 Haziran 2024 tarihinde Türkiye saati ile 19:30'da yayınlanacak( Saat 20:15'e kadar gecikme olabilir) . Yeni bölümü kaçırmamak için ajandanıza not almayı unutmayın! Ayrıca, bölümü izledikten sonra düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin. Keyifli seyirler!


Unutmayın, en güncel haberler ve incelemeler için bizi takip etmeye devam edin. "Demon Slayer" ve diğer favori anime serileriniz hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız, yorumlarınızı bizimle paylaşın.


Yorumlarınızı Bırakın

Demon Slayer 5. sezon 8. bölüm hakkındaki tahminleriniz ve beklentileriniz nelerdir? Sezon finali ile ilgili düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşın!


20.122 görüntüleme16 yorum

16 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jun 30
Rated 2 out of 5 stars.

Bişi dicem final mi sezon finali mi lütfen yazın

Edited
Like
Replying to

2025 yılında 6. Sezonun gelmesi bekleniyor

Like

Guest
Jun 30
Rated 5 out of 5 stars.

Çıkmış gençler yumulun 😂

Like

Rated 5 out of 5 stars.

Arkadaşlar bazı sitelere düştü fakat Biz paylaşamıyoruz . Yorumlarda bulamayan arkadaşlara yardımcı olalım 😊

Like
Guest
Jun 30
Replying to

Eyvallah reis

Like

Guest
Jun 30

bu linkte varr

Like

Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page