Demon Slayer 6. sezon çıkış tarihi! Demon Slayer final mi yaptı? İblis Keser hakkında her şey
top of page

Demon Slayer 6. sezon çıkış tarihi! Demon Slayer final mi yaptı? İblis Keser hakkında her şey

Demon Slayer'ın 5. sezonu 30 Haziran 2024'te sona erdi ve hayranlar hemen Tanjiro ve arkadaşlarının geleneksel bir 6. sezon sezon yerine Infinity Castle Arc'ı uyarlayan film üçlemesi ile geri döneceği haberiyle karşılaştı.

Demon Slayer 6. sezon

Demon Slayer 6. sezon ne zaman çıkacak?

Demon Slayer 5. sezon finalini 30 Haziran'da yayınladı ve kısa bir süre sonra dizinin 6. sezon yerine üçlü bir film serisi olarak geri döneceğini bir video ile duyurdu. Video yazının sonunda mevcut.

Haber, izleyicilere Muzan Kibutsuji'nin Infinity Castle'ının dolambaçlı koridorlarını gezdiren ve yeniden ortaya çıkmasını bekleyebileceğimiz karakterleri içeren kısa bir tanıtım fragmanı şeklinde geldi.


Ne yazık ki, filmler için olası bir çıkış tarihi veya hatta bir çıkış tarihi verilmedi. Hatta ufak ipucu bile vermediler. Fakat animenin çıkışından bu yana tek bir yılı bile boş geçmediğine bakılırsa en azından ilk filmi 2025 yılı içerisinde bekleyebiliriz.


Demon Slayer 6. sezon seslendirme kadrosu ve stüdyo

Henüz büyük bir oyuncu kadrosu duyurusu yapılmamış olsa da, yaklaşan Demon Slayer filmlerinde tam kadronun çeşitli rollerde geri döneceğini varsaymak oldukça güvenli. Bu kadroda şu isimler yer alacak;


* Tanjiro Kamado – Natsuki Hanae / Zach Aguilar (İngilizce)

* Nezuko Kamado – Akari Kitô / Abby Trott (İngilizce)

* Inosuke Hashibira – Yoshitsugu Matsuoka / Bryce Papenbrook (İngilizce)

* Zenitsu Agatsuma – Hiro Shimono / Aleks Le (İngilizce)

* Muzan Kibutsuji – Toshihiko Seki / Greg Chun (İngilizce)

* Su Hashira, Giyu Tomioka – Takahiro Sakurai / Johnny Yong Bosch (İngilizce)

* Aşk Hashira, Mitsuri Kanroji – Kana Hanazawa / Kira Buckland (İngilizce)

* Sis Hashira, Muichiro Tokito – Kengo Kawanishi / Griffin Burns (İngilizce)

* Çiçek Hashira, Kanae Kocho – Ai Kayano / Bridget Hoffman (İngilizce)


Demon Slayer 6. sezon (film üçlemesi) konusu: Demon Slayer 6. sezon filmlerinde neler olacak?

Demon Slayer 6. sezonunun duyurusu, dizinin üç yeni filmde manganın Infinity Castle Arc'ına doğru ilerleyeceğini doğruladı.

Infinity Castle hikayesi, Demon Slayer destanının sondan bir önceki bölümü olup, 'Final Battle Arc'ın ilk yarısını (yaklaşık 47 manga bölümü) oluşturur. Infinity Castle Arc'ın ardından manganın son 22 bölümünü kapsayan Sunrise Countdown Arc gelir.


Hayranlar, 5. sezonun Hashira Eğitim bölümlerinin göreceli güvenliğinin ardından aksiyonu büyük ölçüde artıracak olan Infinity Castle Arc'ın uyarlanmasını sabırsızlıkla bekliyorlar.


Anime hayranlarını büyük spoilerlardan korumak için herhangi bir büyük spoiler vermekten kaçınacağız, ancak Tanjiro'nun bu yolculuğunun bazı ciddi dramatik çatışmalarla (ve birkaç kayıpla) dolu olduğunu bilmelisiniz.


Ufotable'ın, manganın en uzun hikaye arkı olduğu için Tüm Son Savaşı bir sezona sığdırmaya çalışmaktan kaçınması mantıklı. Bilmeyenler için Demon Slayer mangası (Koyoharu Gotouge tarafından yaratıldı) tamamlandı ve son bölüm Nisan 2020'de yayınlandı.


Demon Slayer 6. sezon fragmanı

Yaklaşan Demon Slayer filmlerinden herhangi bir fragman veya teaser görüntüsü için henüz biraz erken, çünkü 5. sezon yeni bitti.


Kısa tanıtım fragmanını ise buradan izleyebilirsiniz.


378 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page