Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba ile benzer temalara sahip anime serileri! Demon Slayer benzeri animeler
top of page

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba ile benzer temalara sahip anime serileri! Demon Slayer benzeri animeler

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba ile benzer temalara sahip anime serileri arıyorsanız, işte izlemeyi düşünebileceğiniz bazı öneriler. Demon Slayer benzeri animeler:


Kabaneri of the Iron Fortress (2016)

Kabaneri of the Iron Fortress (2016)

Bu anime, WIT Studio tarafından üretilmiş ve 2016 yılında yayınlanmıştır. Hikayesi, Kabane adı verilen zombi benzeri yaratıklarla çevrelenmiş bir dünyada geçer. Hayatta kalanlar, güvenli bir yere kaçarken bu trenle savaşmak zorundadır. Ana karakterin de Tanjiro gibi dokunaklı bir geçmişi vardır. Eğer tarihi samurayların kötü yaratıkları avladığı bir aksiyon hikayesi arıyorsanız, Kabaneri of the Iron Fortress’a bir şans verin.


Soul Eater (2008-2009)

Soul Eater (2008-2009)

Soul Eater, Studio Bones tarafından üretilmiş klasik bir anime serisidir. Demon Slayer’a benzer bir yapıya sahiptir, ancak daha az ciddi ve daha eğlencelidir. Shibusen öğrencilerinin şehirlerini kötülüklerden korumak için görevler üstlendiği bir hikayeyi takip eder. Soul Eater, benzersiz karakterlere sahip ruh yiyicileri içeren bir avcı örgütüne odaklanır.

Claymore (2007)

Claymore (2007)

Bu anime, 2000’lerin başında yayınlanmış bir klasiktir. Hikayesi, insan eti yiyen yaratıklar olan Youma’ları avlayan bir örgütün parçası olan Clare adlı bir kızın etrafında döner. Claymore’un ana karakteri, Tanjiro gibi bir trajedi sonrası örgüte katılır. İnsanlar Youma’ya dönüştüğünde, Claymore anime’sinde gümüş gözlü savaşçı Clare’in yükselişine tanık olacaksınız.


Promised Neverland (2019-2021)

Promised Neverland (2019-2021)

Bu anime, yetimhane çocuklarının karanlık sırlarını keşfetmeye çalıştıkları bir gerilim hikayesini anlatır. Yakusoku no Neverland, sürükleyici bir kurgusu ve beklenmedik olaylarıyla dikkat çeker. Demon Slayer hayranları için kesinlikle önerilir.


Bu anime serileri, Demon Slayer benzeri temaları seven izleyiciler için harika seçeneklerdir. Keyifli seyirler!

256 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page