top of page

Disney'in Tron: Ares filminden ilk fotoğraf geldi! Tron: Ares ne zaman çıkacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Bütün bilinenler burda.

Tron: Ares, Tron serisinin üçüncü filmi ve Tron: Legacy'nin (2010) devamı niteliğinde bir bilim kurgu filmi. Film, Jared Leto'nun başrolünde olduğu ve dijital dünyada yaşanan maceraları anlatan bir hikaye sunuyor. Film, Joachim Rønning tarafından yönetiliyor ve Jesse Wigutow'un senaryosunu yazdığı film, Walt Disney Pictures tarafından üretiliyor ve dağıtılıyor.

Disney'in Tron: Ares

Film, 2024 yılının sonbaharında vizyona girmesi planlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jared Leto'nun yanı sıra Evan Peters, Greta Lee, Jodie Turner-Smith, Cameron Monaghan, Sarah Desjardins ve Gillian Anderson gibi isimler yer alıyor.


Film, Tron evreninin yeni ve heyecan verici yönlerini keşfetmeyi amaçlıyor. Filmde, Jared Leto'nun canlandırdığı Ares adlı bir karakterin, dijital dünyada kendisini bekleyen tehlikelerle ve sırlarla yüzleşmesi konu ediliyor. Ares, Tron: Legacy'de gördüğümüz Flynn'in oğlu Sam ve Quorra'nın arkadaşı olabilir.


Tron: Ares filmi, Tron hayranlarını ve bilim kurgu severleri memnun edecek bir film olacağa benziyor.

6 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page