top of page

Disney+ Temmuz 2023: Ne İzlemeli?

Disney+ Temmuz ayında yeni filmler, TV şovları ve özel ürünler de dahil olmak üzere bir ton yeni içerik ekliyor. İşte öne çıkan bazı noktalar: Filmler: Secret Invasion (5 Temmuz)

Bu Marvel dizisi, Nick Fury ve Talos'un Skrull'un Dünya'yı işgalini durdurmaya çalışmasını konu alıyor.

Secret Invasion

Çizmeli Kedi: Son Dilek (21 Temmuz)

Bu animasyon devam filmi, Çizmeli Kedi'nin kendisine dokuzuncu hayatını verecek sihirli fasulyeleri bulma arayışını konu alıyor.

Çizmeli Kedi: Son Dilek

Hocus Pocus 2 (10 Temmuz)

1993 Cadılar Bayramı klasiğinin bu uzun zamandır beklenen devamı, Sanderson kardeşlerin ortalığı kasıp kavurmak için Salem'e döndüğünü görüyor. Prenses (1 Temmuz)

Bu aksiyon dolu peri masalı, krallığını kötü bir talipten kurtarması gereken genç bir prensesi konu alıyor. Lightyear (1 Temmuz)

Bu Pixar filmi, oyuncağa ilham veren uzay korucusu Buzz Lightyear'ın başlangıç hikayesini anlatıyor. Zombies 3 (15 Temmuz)

Bu müzikal devam filmi, Seabrook Lisesi'ndeki zombileri ve insanları yeni bir tehditle yüzleşmek için bir araya getiriyor.

Zombies 3

Bunlar, Temmuz ayında Disney+'ta görmeyi bekleyebileceğiniz filmlerden sadece birkaçı. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda harika içerikle, sizi tüm ay boyunca eğlendirecek bir şeyler bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

290 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page