top of page

Disney ve Pixar'dan Muhteşem Bir Yapım | Elemental: Doğanın Güçleri Yeni Fragmanı Yayınlandı

Disney ve Pixar'dan doğanın güçlerini konu alan harika bir film geliyor. Elemental: Doğanın Güçleri'nin yeni fragmanı sonunda yayınlandı.

Fragman, doğanın farklı elementlerinden (su, hava, ateş, toprak) oluşan karakterlerin bir arada yaşadığı Elemental şehrini göstererek başlıyor.


Fragmanın başlangıcında, izleyicilerin dikkatini çeken muhteşem Elemental şehrinin manzaralarıyla karşılaşıyoruz. Bütün elementleri temsil eden şehrin güzelliğini görünce filmi izlemek için sabırsızlanacaksınız.


Ayrıca, fragmanda gösterilen sahnelerin etkileyici görsel efektleri de dikkat çekiyor. Su, hava, ateş ve toprak elementlerinin hareketlerini izlerken gösterdikleri görsel şölen, seyircileri büyüleyecek ve filmin geri kalanını heyecanla beklemelerine neden olacak.


Fragmanın sonunda, izleyicilere filmin ne zaman vizyona gireceği hakkında bilgi verilmiyor, ancak açıklamasında verildiği ve bizlerinde bildiği üzere film 16 Haziran'da sinemalarda seyirci karşısına çıkacak.

Elemental: Doğanın Güçleri, Disney ve Pixar ortak yapımı yine mükemmel gözüken bir film yapmış. Doğanın güçleri hakkında meraklı olan herkesin aşağıdaki fragmanı izlemesini öneriyoruz. Filmi izlenecekler listenize eklemeyi unutmayın.




129 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page